Modificări importante în transportul în comun. Ce trebuie să știe buzoienii


Încă un traseu de autobuz a renunțat de la a mai face bucla către Kaufland Sud.

Prima dată s-a renunțat pentru linia 10, iar acum pentru linia 5.

Noua reglementare a intrat în vigoare de la 1 iulie.

„Am primit mai multe sesizări de la cetățeni că sunt nemulțumiți că pierd timp cu acest ocol, decât aprecieri pozitive. Întrucât nici la capitolul venituri n-au fost creșteri importante, am decis ca de la 1 iulie autobuzele de pe traseul 5 să nu mai facă bucla spre Kaufland Sud. O vor face în continuare cele de pe traseele 3 și 4, plus autobuzul 1 care are acolo cap de linie”, a declarat Gică Toader, director Trans-Bus.

Trans-Bus a mai anunțat că de luni până vineri frecvența pe traseul 5 (pod V. Pașii – Carrefour – Micro XIV) a fost îmbunătățită la 13 minute, autobuzele circulând de la 5.40 până la ora 23.15.

Maxi taxi 5 nu mai circulă

De notat și că – de la 1 iulie – maxi-taxi (cu excepția unui singur microbuz) nu mai funcționează pe traseul 5.

Pentru a-și proteja firma proprie – Trans Bus – municipalitatea nu a mai prelungit licențele firmelor de maxi taxi de pe traseul 5.

La fel se va proceda cu începere de la 1 august pe toate traseele de maxi taxi (4,7,8,10), în orașul Buzău urmând să funcționeze doar Trans-Bus.

loading...

4 comentarii la „Modificări importante în transportul în comun. Ce trebuie să știe buzoienii

  • O prostie.
    Asteapta dreptul de la Kaufland.
    Deaceea le anuleaza pe banda, sa nu mai poata avea acces cetatenii la Kaufland si sa fie motivati cei de la Kaufland sa dea dreptul sa le reintroduca, sa poata veni clientii.
    Rusine. Imi e scarba de metodele astea. In loc sa se asigure accesul cu cat mai multe ei stau si se joaca dea santajul pentru spaga. E foame de bani, ca doar deaceea au venit ei la putere. Abia astept sa intre si gasca penalilor astia la puscarie, ca si gasca veche. Numai la furat le sta gandul.

  • Vise plăcute!Pușcăria a devenit benevola pentru ei.Are grija PSD–ul.

  • Felicitări bine că dispare mafia cu maxi -taxi

  • Referitor la statia dorobanti2 către V-au Pași sau pus canapele și au dispărut Se găsesc intre stații în fața blocurilor .Nu se interesează nimeni?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.