Moment emoționant în fața sălii de vot

Se spune, pe drept, că până și cei mai mari oameni de stat rămân niște copii în fața părinților și, îndeosebi, a mamelor.

Un moment emoționant, Lucian Romașcanu a roșit pe loc, s-a petrecut azi dimineață în fața unei săli (de votare) a Liceului Pedagogic.


Însoțit de alaiul de reporteri și cameramani, candidatul PSD la Consiliul Județean Buzău a intrat în incinta liceului și a început să-și caute adresa pe lista afișată pe una din sălile liceului.

Alături, două doamne în vârstă, făceau același lucru. Una dintre ele, auzind forfota din spate, s-a întors brusc:

– Luuuci!

– Maaamă!
Nu știu facă fotografiile de mai sus au captat asta, dar Lucian Romașcanu s-a emoționat, iar tenul său a căpătat brusc o pronunțată nuanță roșiatică.

Nuanță care nu l-a părăsit nici când a votat, azi fiind pentru prima dată când candidează pe persoană fizică (susținut, e drept, de PSD Buzău):


După vot s-a mai petrecut un moment emoționant, de astă dată cu primarul C-tin Toma, care a și lăcrimat.


„E profesoara mea de limba română!”, a spus primarul cu ochii în lacrimi.Doamna Romașcanu a fost îmbrățișată apoi și de Marcel Ciolacu. Actualul prim-ministru este prieten din copilărie cu Romașcanu.
„V-ați făcut mari, măi, copii!”, a spus doamna profesoară, care i-a îmbrățișat afectuos pe cei trei bărbați, deveniți, iată, acum, cei mai importanți politicieni ai județului, recunoscuți la nivel național.


Cu mamă o profesoară de limba română și acasă cu o bibliotecă parcursă temeinic și la timp înțelegem acum de ce Lucian Romașcanu este unul dintre cei mai buni oratori din politica românească.

Și o mândrie pentru județul Buzău că va avea, foarte probabil, de mâine, în fruntea Consiliului Județean un intelectual.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Moment emoționant în fața sălii de vot

 • Emoționant pană la lacrimi! De menționat totuși faptul că toți candidații au o mamă.

  Răspunde
 • Ce increngatura… toti cu functii si averi sunt prieteni de o viata si rude, vezi si scandalul recent cu generalii de securitate corupti unde a iesit la iveala ca toata reteaua coruptiei era plina de rude, prieteni, colegi de o viata, ba chiar elevi recrutati de profesori. Desigur ei zic ca e coincidenta totala ca toata reteaua prospera, unii in functii altii in averi ca sa nu bata la ochi.

  Răspunde
 • Se răsucește Sergiu Nicolaescu in mormânt pentru așa o regie!

  Răspunde
 • Mama fiecărui om este o persoană specială (cea mai importantă ființă !!), nu trebuie să fii musai Romașcanu ca să arăți asta… Poți fi și ultimul om, dacă ai o mamă la care ții mult la ea, și ea, la rândul ei, ține mult la tine, asta e tot ce contează !
  Vă citesc zilnic articolele pe care le scrieți, și asta nu de azi, de ieri, ci de ani buni… Și pentru prima dată, după sute, mii de articole citite, iată că găsesc și un articol COSMETIZAT ! Pentru că asta e senzația sinceră pe care ți-o lasă acest articol, că totul a fost regizat, aranjat dinainte !!

  Jenant nu pentru reporter, ci pentru ,,marele” Romașcanu care se coboară atât de jos doar de dragul unui exercițiu de imagine… Prefăcătorie tipic pesedistă !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.