Moment emoționant în ședința CJ Buzău. Recunoaștere și ajutor pentru familia militarului ucis în Afganistan

Moment emoționant la finalul ședinței CJ Buzău de azi.

Consilierii au votat în unanimitate decernarea titlului de cetățean de onoare al județului Buzău slt post mortem Mădălin Stoica, militarul buzoian ucis în Afganistan.

Apoi a urmat festivitatea în care Emanoil Neagu a înmânat văduvei militarului placheta care certifică faptul că Mădălin Stoica a devenit cetățean de onoare al județului.

„Vom fi alături de dvs. doamnă, o să vedeți”, a spus Neagu, după care îmbrățișat-o pe fiica militarului. „Am o surpriză și pentru tine Anca, o să vezi imediat”.


Apoi Neagu a dus-o pe fetiță pe un hol unde o aștepta surpriza:În urmă cu o lună, în ziua în care a împlinit 12 ani, Anca Elena Stoica a avut parte de două surprize din partea militarilor.

Acasă a primit cadou o pisicuță, iar la școală, în timpul orei, militarii au dat buzna cu un tort și toata clasa i-a cântat fetiței „Mulți ani trăiască”.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Moment emoționant în ședința CJ Buzău. Recunoaștere și ajutor pentru familia militarului ucis în Afganistan

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.