Momente emoționante. Lui Toma i-au dat lacrimile în fața acestui băiat!

Momente emoționate în debutul ședinței Consiliului Local Buzău.

Primarul Toma i-a acordat tânărului David Andrei Vlad titlul de cetățean de onoare al orașului. Elevul de la Hasdeu, olimpic internațional, a devenit la doar 18 ani cel mai tânăr posesor al acestei distincții.


Emoții mari au avut primarul, căruia i-au dat lacrimile, dar și doamna Virginia Mândruță Tănăsescu, directorul Colegiului Hasdeu (vezi VIDEO mai jos):

„Pentru el acest premiu este la fel de important precum medaliile primite in competițiile internaționale”

Întregul eveniment, emoționant, dar și cu câteva scene amuzante (primarul Toma i-a oferit locul său de primar, „cine știe poate va deveni primar”, a spus un consilier, „e prea puțin pentru el”, a replicat Toma) poate fi vizionat mai jos:

Notă. Iată că acest oraș, atât de ponegrit de unii dintre locuitorii săi, „dezastru” – cum îi spun unii politicieni și simpatizanți ai opoziției în goana febrilă după voturi, dă și oameni de valoare. Și ce frumos a spus Andrei, „mi-aș dori ca peste ani să mă întorc și să ofer orașului cel puțin atât cât mi-a oferit el mie”.

Despre performanțele olimpice ale buzoianului de 18 ani puteți afla din articolul de mai jos.

Citește și:

loading...

12 comentarii la „Momente emoționante. Lui Toma i-au dat lacrimile în fața acestui băiat!

 • Nu are cum sa devina primar, oamenii normali nu se baga in politica. Bine, cu mici exceptii, au fost cativa mai naivi folositi de politicieni si bagati in fata pentru marketing

  Răspunde
  • Sunt tare curios cine este consilierul care a spus ca acest geniu poate ajunge primar. Dl.consilier vrea sa spuna ca se simte egalul acestui geniu, si unul si altul putand deveni primar , dupa gandirea lui euglenica. Felicitari d-le reporter ca ne reamintiti ce parameci avem in unele posturi din administratie. Apreciez reactia lui Toma, realista si inteligenta in acelasi timp.
   Pentru cei care va plangeti de soarta orasului, si eventual de viitorul acestui baiat …luati o pauza si bucurati-va de moment, ca sunteti contemporani cu el. Sunt sigur ca o sa mai auzim de el in anii urmatori.
   Am avut onoarea sa il intalnesc intr-un cadru diferit, si pe langa inteligenta remarcabila are un bun-simt si o educatie deosebita, este o placere sa discuti cu el. Cu asa combinatie de inteligenta si buna-crestere, putem avea sperante ca va ajunge un nume mare.
   Bravo lui, familiei care l-a crescut si celor care au contribuit la educatia lui!

   Răspunde
 • Mai bine domnului Toma i-ar da lacrimile atunci când acest băiat și mulți alții ca el din promoțiile anterioare, părăsesc definitiv Buzăul și România. Dacă tot este așa sensibil domnul Toma, de ce nu îi propune acestui băiat sau celorlalți ca el, de care am amintit și care încă nu au părăsit țara, niște posturi de miniștrii, secretari de stat ori parlamentari ( locuri eligibile pe liste )? Numele lor îl găsește în evidențele Hașdeului.

  Răspunde
 • SI NU I ASA CE SA FACA IN BUZAU CIND TOTI INVESTITORI PLEACA SA FACA CHILOTI DE DAMA NU MAI BINE PLEACA ASTA DOMNUL TOMITA RAMINE CU AMINTIRILE SI DA DRUMUL LA TREI SUD EST AMITIRILE MA CHINUIESC

  Răspunde
 • Sa ne-ajute D-zeu, Sf. Petru, mama natura, s.a.m.d. ca vreodată să acceada in politica și-n fruntea politicii românești exclusiv astfel de persoane, in locul cloacei de comuniști primitivi, care nu știu să facă absolut nimic în viață în afara de chestii de o calitate morală îndoielnică având drept scop în primul rând interesul propriu !!

  Răspunde
  • A venit Nicușor Dan, olimpic la matematică, și n-a făcut nicio brânză la București.

   Răspunde
   • Vorbești aiurea, Tereacă! Locuiești în București?! Nu cred! Față de madam Firea, omul a făcut ceva. În primul rând, a desființat din companiile înființate de Gabi. Unele erau doar pentru a avea unii serviciu. Și mai sunt și altele. Dar, ca orice politician, și Dan Nicușor a promis multe, dar a făcut puține.

    Răspunde
   • Deci, olimpicii „e proști”, dom’le? Adică să ne mulțumim cu ce avem în materie de politicieni?
    Toma își face campanie electorală cu acești tânăr. Toma stie să se lipească de orice, deși, nu a avut NICIO CONTRIBUȚIE în educația și formarea acestui adolescent.

    Răspunde
    • Nu, am vrut să spun că totuși adminstrarea unui oraș nu-i lucru simplu. Trebuie să știi câte ceva sau chiar mai multe din domenii diverse. Geaba esti olimpic la fizică ori chimie, dacă nu le ai deloc cu economia/finanțele sau ești bun să zicem la matematică, dar nu ai capacitatea de a relaționa cu oamenii, de a fi liderul unei echipe.

     Răspunde
     • Administrarea unei firme nu-i lucru simplu, dar administrarea unui oraș, iar Toma ne-a dovedit din plin…
      Până la urmă, o primărie se conduce cu o echipă de oameni, cu consilieri, ținând cont de nevoile comunității.

      Răspunde
 • Aha, și domnul Toma le are și cu economia de piață și cu finanțele! A dovedit asta la Grup Romet, multumindu-i domnului Ciolacu pentru faptul că „i-a întins o mână ” punându-l” să administreze bugetul public al orașului! Nu m-ai lămurit domnule Tereacă ce a vrut să spună domnul Toma legat de ” m-a salvat întanzandu-mi o mână?”Cred că, chiar așa suna afirmația! Am mai spus, noroc că statul nu falimentează niciodată, că de eșuat, este la pământ de tot! Și asta din cauza celor ce pun pe liste – locuri eligibile si trimit în parlament oameni gen Romeo Lungu, Ionela Dobrică, ginerele lui Farmazon, etc., care se pricep bine și la finanțe ori economie!

  Răspunde
 • Îți spun eu Auraș Tereacă ce ai vrut să spui! Valeriu Zgonea, condamnat definitiv pentru fapte de corupție, pentru că a numit-o pe Ionela – Viorela Dobrică – PSD Buzău, într-o funcție importantă, în urma unei mite primită de la „drumarul” Dumitru Dobrică, tocmai a fost numit șef ANCOM de către PSD-UL domnului Ciolacu, cu un salariu de peste 40.000 lei lunar! Întreabă-l pe domnul Toma ce părere are și spune-i să nu mai fie așa sensibil, iar domnului Ciolacu…..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.