Momentul când pompierii intră peste grătaragiul din balcon

O buzoiancă a surprins exact momentul în care pompierii au intrat peste buzoianul care făcea grătar pe balcon – la etajul zece.

S-a întâmplat azi pe Bd. Unirii, cel mai important din mun. Buzău.

Două autospeciale de pompieri au demarat în trombă, cu sirenele pornite în urma apelul la 112: „Arde la ultimul etaj, lângă magazinul Le Big”.

Apelul a fost făcut de un vecin vigilent care a văzut fumul ieșind din balcon, dar nu și-a dat seama că de vină era grăsimea fleicilor care s-a scurs pe jar.

Aproape săptămânal se întâmplă ca pompierii să primească alarme false. Cele mai dese cauze sunt tigăile uitate pe foc și împrăștierea de fum împotriva țânțarilor.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Momentul când pompierii intră peste grătaragiul din balcon

 • Este inadmisibil asa ceva, desi se intampla in foarte multe blocuri, sa faca gratar in casa, pe balcon…iar noi, vecinii, sa nu putem respira in case de fum. Parca traim intr-o tara bananiera.Ar trebui date amenzi drastice pt asta

 • Vecinul băgăcios ar trebui să plătească intervenția pompierilor. Înainte de a suna la 112 ar fi trebuit să “caște” bine ochii.

 • Pompierii buzoieni sant incompetenti si se plimba aiurea ptr. .gratare care fumega

 • Vina nu e a pompierilor, erau obligati sa se prezinte la fata locului, dar nu si sa intervina cand au vazut ca nu e nici un foc.
  Vina e a vecinului care a sunat aiurea la 112 in speranta de ca va fi amendat vecinul in urma plangerii lui false. Probabil aveau ceva de impartit, altfel nu vad de ce nu s-a dus frumos la usa sa verifice intai daca e sau nu incendiu si abia apoi daca nu putea verifica sa apeleze la 112.

 • Anonim, pentru ce sa fie amendat omul, ca isi facea de mancare in propria casa?
  Imi arati si mie legea care iti interzice sa faci de mancare in propria casa si prevede sanctiuni pentru asta?
  Amendat mai degraba vecinul care a apelat 112 degeaba, probabil pentru ca avea niste polite de platit cu cel reclamat degeaba.

 • Mihai, din câte se știe, există o H.C.L. care interzice acest lucru, adică grătarele pe balcoane sau chiar în jurul blocului, adică, practic, pe teritoriul municipiului, cu excepții, desigur. Adică, dacă stai la casă, probabil în curtea ta poți face acest lucru și mai mult ca sigur, le este permis să facă grătar celor cu terase, adică cei ce activează în alimentația publică.
  Din nefericire, primăria noastră, scumpă, nu a organizat nimic în acest sens pentru buzoianul amator de grătare, cum se poartă prin alte orașe, astfel că mai cu neștiință, sau cu tupeu, cei ce vor cu adevărat, fac grătare pe unde apucă. Uneori sunt amendați, alteori nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.