„Monstrul” a fost lăsat azi pentru prima dată pe stradă. E de ultima generație. Iată prima lui realizare


E cel mai scump utilaj al Urbis Serv și de care orașul Buzău avea mare nevoie.

E vorba de un finisor – utilaj care așterne dintr-o trecere asfalt pe jumătate de stradă.

E nemțesc, de ultimă generație și a costat o grămadă de bani.

A ajuns doar de două zile la Buzău, iar azi a fost pus deja la treabă la asfaltarea Aleii Sporturilor.

„Inițial era vorba să luăm unul mai mic. Dar ne-am gândit mai bine și am zis că de el are nevoie orașul Buzău, chiar dacă a costat mai mult. Mulțumită lui calitatea și productivitatea asfaltărilor din oraș vor crește. Zilele următoare va ajunge la Buzău o freză (utilaj care îndepărtează asfaltul vechi) la fel de mare și de utilă Urbis Serv. E tot nemțească și de ultimă generație”, a anunțat Silviu Nicoară, director Urbis Sev.

Primăria Buzău a alimentat contul Urbis Serv cu fonduri pentru achiziționarea și altor utilaje noi: două camioane Volvo, un manipulator de borduri, un dispozitiv pentru turnarea emulsiei, un bobcat etc.

Primarul Toma urmărește ca în acest fel Urbis să asfalteze mai mult, mai repede și mai bine în condițiile în care asfaltul (sau mai exact lipsa lui) e în continuare principala problemă a Buzăului.

Până la sfârșitul lunii se speră a se pune în funcțiune și noua stație de asfalt – investiție majoră de 1 milion de euro.

Cu toate aceste investiții sunt speranțe că în doi-trei ani Buzăul va recupera ce nu s-a făcut în zeci de ani înainte.

„E ambiția mea ca pe durata mandatului Buzăul să prindă din urmă orașele frumoase din vestul României” – C-tin Toma, primar Buzău


Citește și: Vicele Apostu: „Niciunul nu achitase taxele de ocupare a domeniului public. Au zece zile la dispoziție”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„Monstrul” a fost lăsat azi pentru prima dată pe stradă. E de ultima generație. Iată prima lui realizare

  • In orasul buzau. Daca nu esti atent la asfalt risti sa iti rupi masina in doua! Asa ca indicatoarele si pietoni… dumnezeu cu mila!

  • Aleea Sporturilor trebuia terminata pe la jumatatea lui iunie
    Statia de asfalt trebuia sa functioneze din aprilie

  • Țineți-i pe ăstia ca își iau avânt și asfaltează tot Buzăul, apoi asfaltează și în curțile oamenilor, în jurul copacilor din Crâng, sub lacurile din parcuri și pe câmpurile de lângă Buzău …. Va oprește cine va sa asfaltați mai mult? Dacă tot e sa luați exemplu, un psdist a asfaltat toate bulevardele din Constanța într o vara.

  • Ce dracu’ sa mai zic, când vad numai carcotasi, care posteaza pe aici. Astora le pute totul… Era mai bine in “regimul” de trista amintire, Bosco si tagma lui de imbuibati? Asteptati fratilor alegerile si actionati in consecinta, când veti avea stampila in mana, ca sunteti obisnuiti cu luatul in mana, a orice…

  • Da, cârcotașii vor avea ștampila în mână, și-o vor băga în fund apoi în gură și iar tot așa până le va spune cineva că Boșcodeală al lor nu va mai candida niciodată la nimic. Mai ales dacă, noua conducere a SIE va publica „pe surse” lista baroneților bugetari cu conturi grase în afară.

  • Se vede că a fost om de afaceri .Știe să facă investiții bune ,care să aducă profit .Așa ar trebui să se întâmple cu toți candidații care acced la funcții importante în stat .Să știe să facă ceva ,nu numai să dea din gură .Unii nici asta nu știu .Felicitări dle Primar .

  • Cred ca nu mai e loc la toma sa îl pupați toți. Cat era Boscodeala îl lăudați pe ăla. Acum îl spurcați tot voi care l ați votat și îl lăudați pe ăsta. Dacă pica ăsta îi dați și ăstuia în cap. PSD ul tot psd

  • Aci n-ai dreptate. Boșcodeală nu prea a fost lăudat, că n-a prea oferit motive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.