„Montarea de limitatoare va face mai mult rău decât bine”

„Dragi șoferi, sunt instructor auto în oraș și vă supun atenției următoare opinie. Montarea de limitatoare de viteză înaintea rondului de la Autorolla, așa cum se preconizează, o consider periculoasă. După părerea mea va face mai mult rău decât bine.

„Cum argumentez asta ? Păi dacă acum sunt unii șoferi care nu văd ditamai rondul, vă închipuiți că îi vor vedea pe cei cu autoturismul care vor opri, aparent din senin, înainte de limitatorul de viteză ? Temerea mea e că dacă acum în rond apare un accident pe lună, după montarea limitatoarelor vor fi cinci, probabil și mai grave, în dreptul limitatoarelor. V-aș fi recunoscător dacă ați publica opinia mea, sunt curios să aflu și alte păreri”, e mesajul trimis către buzoienii.ro

Rondul de la Autorolla, sensul dinspre Focșani

Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro Poliția Rutieră Buzău a solicitat către Compania națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere montarea de limitatoare, urmând ca specialiștii CNAIR să ia o decizie în aceste zile.

O opinie în favoarea limitatoarelor e că acestea vor avea o pantă lină, nu precum cele din anumite zone din oraș, unde șoferii care țin la mașinile lor sunt nevoiți aproape să oprească înainte de a trece peste ele.

Rămâne să vedem ce decizie va lua CNAIR și dacă – în caz că se vor monta limitatoare – vor apărea mai multe accidente decât înainte.

Ultimul accident din rondul de la Autorolla. Suv-ul a oprit înainte de rond, autoturismul nu

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „„Montarea de limitatoare va face mai mult rău decât bine”

 • Cu rondul acela e perfect. nu mai sunt multe accidente. care nu stie șoferie si nu acordă prioritate atunci mai face cate un accident, suntem in secolul vitezei si multi nu dau prioritate.

 • Pentru boi e nevoie doar de o poarta noua ,se vor opri instantaneu.Vad insa ca instructorii lor au nevoie de mai mult si eu propun sa nu se puna aceste limitatoare. Propun insa montarea cu 100 m inainte de rond a unui indicator rutier care sa limiteze viteza la 20 km/h,iar un echipaj cu radar 24 h din 24.

 • De acord cu d.l instructor,dar dc limitatoarele vor fi montate in cascadă,de cel puțin 2 reprize intre ele montindu.se pe toată lățimea benzii de sens acele chestii nu știu cum le zice care fac zgomot atunci cînd incalci linia continuă eu zic k ar fi chiar binevenite Zic eu ..

 • ,,Zornaitoare” mici si dese pe cele 2 benzi de intrare pana in sensul giratoriu.

 • Nenea instructorul…ori esti bre unul din aceia care opreste elevul in locurile marcate cu x?(oprirea interzisa)?(exact cum am vazut ultima oara langa mc donalds
  Pai cum bre,o denivelare sa produca asa mare tarambol?
  Pai…in oras trebuiesc scoase dupa opinia lu matale?
  Indicatoarele de ce mai sunt?
  Daca scrie stop,stii ce ai de facut nu???
  Aceste denivelari ar limita multe accidente peste tot sa stiti.

 • Montarea acestora consider ca sunt utile pentru vitezomanii nostri, insa sunt de acord ca acestea sa fie montate cu 100 m inainte, ar fi mult mai indicat pentru a preveni usor accidentele!

 • Rond la posta calnau intersecție cu cochirleanca și E 85. Acolo mor oamenii pe capete pe trecerea de pietoni. Viteza medie prin zona este de 150 km/h iar cei din posta și cochirleanca stau 10 minute pana pot intra pe europeana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.