Moș Crăciun și șeful CJ Buzău au adus astăzi cadouri în Spitalul Județean. Atât pentru copiii personalului cât și pentru cei internați

Ciudățenie astăzi la Spitalul Județean.

Acest loc îngemănat îndeobște cu suferința, s-a transformat pentru câteva minute într-un spațiu al bucuriei și sunetelor vioaie ale copilăriei.

Zeci de copii, fii și fiicele personalului din spital, l-au așteptat pe holul de la intrare pe Moș Crăciun, adus într-o scurtă vizită prin spital de Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău.

Oaspeții au fost întâmpinați de un grup de colindători, mai mici ori mai mari, dar cu toții îmbrăcați în costum popular, aduși de preotul bisericuței învecinate spitalului.

Ajutat de șeful CJ Buzău, Moșul le-a împărțit darnic cadourile celor mici.

Apoi, alaiul, a urcat fie pe scări, fie cu liftul (Moș Crăciun a fost de înțeles), până la etajul cinci, în secția de pediatrie.

Efortul s-a meritat, iar ideea a fost una inspirată, întrucât pentru unii dintre copiii internați întâlnirea neașteptată cu moșul s-a lăsat cu lacrimi de bucurie.

Citește și articolul: VIDEO: Iată cele două momente emoționante în care buzoienii au cântat alături de orchestră „O, brad frumos” și „O, ce veste minunată”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Moș Crăciun și șeful CJ Buzău au adus astăzi cadouri în Spitalul Județean. Atât pentru copiii personalului cât și pentru cei internați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.