Motiv de bucurie pentru primar. „Începe să dea roade”


Motiv de satisfacție ieri pentru primarul C-tin Toma, împărtășit inclusiv consilierilor locali pe fondul unei discuții mai tensionate.

„Am trecut mai devreme pe Calea Eroilor. Știți ce am văzut ? Două autocare cu elevi veniți din altă parte. M-am oprit și i-am întrebat de unde sunt. Mi-au zis că de la Ploiești. Au venit  în excursie la Buzău ca să vadă expoziția în aer liber și Cimitirul Eroilor. S-a dus vestea și se va mai duce. Iar cei care vin spun și la alții și tot așa. Uite că am realizat ceva care contează pentru acest oraș”, a spus Toma.

Discuția a venit în contextul în care Toma era criticat pentru faptul că unele spații verzi din oraș au rămas neîngrijite.

„Da, așa e. Dar trebuie ca buzoienii să înțeleagă că am avut oamenii de la spații verzi concentrați pe Calea Eroilor. O să recuperăm rămânerea în urmă. Însă trebuie să privim și lucrul ăsta, că s-a făcut pe Calea Eroilor ceva deosebit”, a explicat primarul.

Cu Calea Eroilor s-a lăudat zilele trecute pe facebook și un buzoian administrator unei firme cu filiale în toată țara. „S-a întâmplat să ținem o ședință la Buzău. Toți cei care au venit din țară, mi-au spus că le-a plăcut foarte mult Calea Eroilor”

În perioada următoare, pe Calea Eroilor se vor pune și bănci, dar se vor monta și camere de supraveghere pentru a preveni faptele antisociale.

Citește și articolul: „E important, buzoienii trebuie să decidă”. Iată ce a hotărât primarul Toma. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Motiv de bucurie pentru primar. „Începe să dea roade”

 • Ar mai trebui o gradina zoologica, botanica, in Crang, un muzeu militar sau o colectie tematica, unica in tara, gen herghelie, muzeul cafelei (MARGHILOMANA), muzeul calului, in parcul Marghiloman, orice pentru a transforma orasul intr-un punct de popas pentru turisti din alte parti. Zona parcului Hasdeu poate fi refacuta cumva pentru a scoate in evidenta Biserica Banu, clădirea Colegiului. Parcul de la Prefectura poate si el deveni o piață publica importanta a orasului daca se reconfigureaza zona. Buzaul a fost neglijat in ultimii 20 de ani.

 • Bune idei, felicitari! Așa adăuga eu turnul Palatului Comunal. Gradina botannică ar putea-o face dl Vânătoru și colegii săi de la stațiune! Și heleșteuul din Crâng cu rațe sălbatice și lebede.

 • Adica el mergand pe Calea Eroilor nu l-a deranjat faptul ca doua autocare erau parcate neregulamentar pe singura banda de circulatie si nu a instiintat autoritatile sa sanctioneze nesimtirea acestora si s-a apucat sa ii aplaude ca sunt nesimtiti si blocheaza drumul public cu autocarele lor?
  Asa primar sa tot ai, sa aplaude nerespectarea legii… nici nu ma mira, vorbim totusi de cel ce a strans autocare cu PSD-isti si i-a trimis pachet in piata Victoriei sa lupte pentru coruptie si nerespectarea legii.

 • Cred.ca.banci.ar.trebui.instalate..inclusiv.an
  statia.de.autobuz

 • Mă raliez întrutotul sugestiilor de bun simț și foarte atractive expuse de Dl. Dan Carabulea ! Ar fi necesare nu numai pentru educația civică a copiilor – viitorii buzoieni de mâine ! – ci și pentru eventualii turiști care vin în vizită sau tranzit … Chiar așa, nu vi se pare că lista obiectivelor demne de arătat unor musafiri e cam … scurtă ?!…

 • De cheltuit si sa te lauzi in toată presa…
  Unde sunt investitorii aia care au stat la coada si au discutat cu Toma?
  Se cheltuie si din urma se vede un nor de praf!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.