Motiv de satisfacție pentru primarul Toma

Într-o perioadă în care românii pleacă pe capete din țară, primarul Toma se laudă că a reușit repatrierea a cinci familii de buzoieni.

„Din cei peste 50 de șoferi de autobuz angajați acum la ultima tranșă, cinci dintre ei au venit din străinătate. Doi din Londra, unul de la Paris, unul de la Charleroi (Belgia) și unul din Larnaca (Cipru). Oamenii mi-au spus că sunt mulțumiți. Au aceleași condiții ca în străinătate, ba chiar rămân cu mai mulți bani, pentru că aici nu mai plătesc chirie. Se adaugă fericirea de fi acasă în țara lor. S-au întors cu soțiile și cu copilașii. E un lucru extrordinar, care pe mine mă motivează enorm”, a anunțat Toma în conferința de după alegerea ca șef al PSD Buzău pe municipiu.

În mai multe rânduri, cu diverse prilejuri, Toma a afirmat că ambiția sa de a moderniza Buzău vizează și dorința de a convinge cât mai mulți buzoieni să se întoarcă acasă.

„Știți acel filmuleț cu realizările mele ca primar din primii doi ani de mandat care rulează pe facebook (vezi clipul mai jos). Am rămas plăcut surprins. Peste o sută de mii de vizitatori unici. O parte importantă din ei sunt buzoieni plecați la muncă în străinătate. Am văzut și comentariile. Mulți spun că le-am dat un semnal că se pot întoarce acasă. Că n-au plecat de bine din țară. E extraordinar pentru mine că după ce au văzut transformările din Buzău le-am sădit gândul de a reveni la Buzău”, a adăugat primarul.

Ascensiunea Buzăului a fost remarcată și de revista economică Forbes care realizează anual un top al celor mai bune orașe pentru afaceri din România.

De pe ultimele locuri, Buzăul a ajuns la mijlocul clasamentului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Se rezolvă și la Buzău. Anunț al managerului spitalului  CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

 

 

loading...

3 comentarii la „Motiv de satisfacție pentru primarul Toma

  • Ati adus 5 familii acasa si cate ati destrămat scoțând maxi taxi de pe traseu???de ce au avut prioritate șoferii din afara si cei care au fost pe maxi Nu???Nu vi se părea firesc si normal sa fie angajați cei de pe maxi taxi cu prioritate si apoi cei de afara domnule primar??.cel venit din cipru nu este venit acum…este de cel putin un an in tara…multumim domnule primar ca acum cand incepe scoala ne ati lasat fara loc de munca…

    Răspunde
  • Daca tot ești primarul tuturor buzoienilor si te lauzi cu acest lucru nu ar fi bine sa oferi ceva de munca in acest oraș. Atunci lumea nu ar mai pleca in străinătate.

    Răspunde
  • 5 pe lângă 200 care au primit preavize de 2 ori in doi ani,nu e motiv de mândrie?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.