„Motive personale”. Toma: „Nu am ce să-i reproșez”

După directorul de la SC Piețe, Târguri și Oboare, un alt șef al unei structuri pendinte de Primăria Buzău demisionează „din motive personale”, anunță sansanews.ro

E vorba de Cornel Dumitrașcu, șeful Poliției Locale din ultimul an și jumătate, singurul candidat care a promovat examenul pe post.

„Nu am avut ce să-i reproșez, nu am avut nicio discuție cu dumnealui. Probabil că sunt motive de sănătate”, a explicat Toma – în încercarea de a opri eventuale discuții referitoare la posibile divergențe profesionale.

Cornel Dumitrașcu a trecut anul trecut printr-o cumpănă a vieții, fiind lovit de fulger în timp ce se afla în excursie la Sarmisegetusa. El și prietena sa au fost transportați cu arsuri pe corp la spitalul din Orăștie. Un paznic, aflat în vecinătate, a murit pe loc.

Cornel Dumitrașcu este fratele primarului din Pogoanele și a fost ofițer SRI înainte de a se pensiona

Până la organizarea unui nou concurs, conducerea executivă a Poliției Locale va fi asigurată de adjunctul Adrian Teodorescu, care a mai ocupat acest post în trecut.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Un comentariu la „„Motive personale”. Toma: „Nu am ce să-i reproșez”

  • chiar aveți tupeu voi ăștia pensionați la 45 de ani,cum reușiți să deveniți șefi de instituții,ce vă recomandă,,serviciile,politicul sau știința de carte,,?cu alte cuvinte statul român v-a dat afară dintr-o instituție prin pensionare și v-a angajat în altă instituție prin concurs! ne mirăm că ne pleacă tinerii la sparanghel!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.