MOTIVUL ACCIDENTULUI: A încurcat pedalele, deși erau doar două! Toyota avea cutie automată! A crescut numărul victimelor!

Directoarea Școlii nr. 1 a încurcat frâna cu accelerația. Acesta e motivul producerii accidentului de azi de la poarta Școlii nr. 1.

Încurcarea frânei cu accelerația e considerată ciudată în condițiile în care mașina are doar aceste două pedale.

Autoturismul Toyota C-HR Hybrid are cutie de viteze automată, iar pedala de ambreiaj nu există!

Mașina se conduce mult mai ușor, folosindu-se doar piciorul drept (frână/accelerație alternativ), în timp ce stângul, vorba șoferilor, e legat de portieră.

Greșeala încurcării pedalelor poate fi pusă și pe seama tensiunii în care se afla doamna Monica Gheorghe, 43 de ani.

„Săraca de ea tocmai ce venea cu mașina de la spital. Are fetița bolnavă și s-a dus cu ea la spital. Probabil, din cauza tensiunii în care se afla, n-a fost atentă. E și aglomerația asta mare aici, n-ai unde să-ți lași mașina. A vrut să intre cu ea în curte și s-a întâmplat beleaua. Doamna Monica, atunci când a văzut ce a făcut a leșinat. E înăuntru în școală, îi dau și ei primul ajutor medicii”, ne-a spus un cadru didactic din școală.

Există și o altă ipoteză! Că doamna director, văzând lumea strânsă ciorchine în jurul gardului, ar fi vrut de fapt să tureze motorul pentru a fi auzită de părinți și a se da la o parte. Numai că, nemaiavând ambreiaj, cutia fiind automată și cuplată în poziția D (drive), mașina a zbughit-o, lovind oamenii și rupând gardul.

Autoturismul Toyota C-HR Hybrid este de ultimă generație. E vândut în România doar de câteva luni, iar prețul unuia pornește de la 23.000 de euro, funcție de dotări.

De la șase la opt. A crescut numărul răniților

Răstimp, după o ultimă evaluare, numărul persoanelor accidentate la spital din acest accident a ajuns la opt (nouă, cu Monica Gheorghe, aceasta leșinând la cederea pocinogului produs).

„Niciuna din aceste opt persoane nu e în stare gravă. Cel mai rău, ca să zic așa, e o doamnă cu fractură de bazin. M-a mai sunat cineva din presă să mă întrebe dacă e cineva cu picioarele rupte, dar nu e adevărat”, a spus Adrian Zoican, șeful UPU. Printre cele opt persoane se află și o gravidă, dar cu răni minore.

Citește și articolul: Uau! Primăria Buzău pierde, atenție, 400 de miliarde de lei vechi! Iată cum!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „MOTIVUL ACCIDENTULUI: A încurcat pedalele, deși erau doar două! Toyota avea cutie automată! A crescut numărul victimelor!

  • Saraca de ea… era sa omoare oameni. Ca este aglomerat in fata scolii… Da, si nu este miting. Aici sunt parintii, fratii, surorile sau bunicii elevilor care trebuie sa ajunga acasa in siguranta. Nici Politia Locala si nimeni altcineva nu a dat publicitatii ca in ultimul timp mai multi elevi de la Sc 1 sunt asteptati de tigani (romi) si deposedati de telefoanele mobile sau alte obiecte de valoare. Au trecut vremurile cand umblam cu cheia de gat, liberi… din pacate!

  • Ca ai o problema in familie nu este o scuza . Nu te mai urca la volan daca nu ai mintea clara , daca nu esti constient ca poti conduce preventiv este altceva . ia transportul in comun ca nu pierzi galoanele .

  • Pingback:

  • „Săraca de ea” colega șmecherei cu 4X4 să-i mulțumească lui Dumnezeu ca nu a fost copilul ei acolo sau chiar ea. Să-și mai coboare nasul din tavan doamna directoare și să vină cu transportul în comun dacă este atât de afectată, inconștiență și chiar proastă. Este logic că trebuie să dai prioritate persoanelor după trotuar dar poate vroia sa intre cu 60 de km/h direct în clasa, cretina.

  • Doamna directoare ,vazand ca lumea nu o baga in seama si nu ii face loc a incercat sa le aduca aminte cine este domnia sa si a turat motorul masinii precum smecherii de pe bulevard,sau ,un alt exemplu,cand astepti la trecerea de pietoni si apesi acceleratia ca sa te bage lumea in seama. In momentul de fata cred ca se trag sfori lungi pentru a o scoate basmaluta curata

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.