Motociclist mort într-un accident lângă Dedeman! Iată cum s-a petrecut accidentul!

Accident mortal petrecut la ora 18.00 pe șoseaua de centură în apropiere de Dedeman. Victima este un motociclist de 35 de ani din București  care circula cu peste 120 de kilometri la oră.

Din cauza vitezei uriașe motociclistul n-a văzut la timp că un șofer efectua manevra de întoarcere pentru a intra la benzinăria de peste drum.

Motociclistul a pus frână, iar urma acesteia se întinde pe aproape 50 de metri. Cu toate acestea s-a făcut praf la impactul cu autoturismul  înmatriculat în Constanța, dar al unor bucureșteni, pe care l-a lovit în partea dreaptă spate. 

De notat că șoferul autoturismului a efectuat manevra de întoarcere acolo unde linia era discontinuă pentru a permite întoarcerea și intrarea la benzinărie.

„Suntem devastați. Veneam de la o pomană de la Cernătești. Suntem din București. Uitați, suntem îmbrăcați în doliu. Asta ne mai trebuia! N-am apucat să-l vedem pe motociclist. Noi când am luat curba nu l-am văzut. Ne-am trezit deodată cu o bufnitura groaznică. Vă deți seama ce viteză a avut, dacă noi nu l-am văzut! Uitați-vă și ce frână a putut pune și degeaba”.

Ambulanțierii veniți la fața locului au încercat inutil manevrele de resuscitare. Motociclistul a murit pe loc. 

loading...

5 comentarii la „Motociclist mort într-un accident lângă Dedeman! Iată cum s-a petrecut accidentul!

  • Un nemernic, atat „jurnalistul” cat si soferul care a produs accidentul. Din filmul accidentului se vede, fara nici un dubiu, ca autoturismul a intors fara sa se asigure. A aparul in fata motoristului la 5-10 metri in conditii perfecte de vizibilitate. Domnu’ „jurnalist”, faptul ca nu era linie continua nu te indreptateste sa intorci fara sa te asiguri. Sper sa nu faci si dumneata ceva victime, ca reguli de circulatie nu prea stii …

  • Se vede Ca ești motociclist. Așa aveți voi, șmecherii ăștia pe 2 roti câte 3 perechi de oua. Cereți egalitate in trafic dar sunteți mereu mai egali decât mașinile când va strecurați printre ele. Regulile sunt la fel pentru toti, precum și legile fizicii și ca atare trebuie sa le învățați pana și voi, Ăștia cu aere de Torque. Păcat totuși ca nu țineți la viața voastră și nu conștientizați Ca pe cele doua roti nu sunteți deloc protejați. Despre morți, numai de bine… Dumnezeu sa îl ierte!

  • Să ferească Dumnezeu ,pentru că fiecăruia i se poate întâmpla așa ceva și pe trotuar ,cu atât mai mult în trafic . Viteza ucide .

  • Domnule „jurnalist” de unde atâta răutate in articol???

  • Din relatarea evenimentului reiese ca motociclistul a franat 50 m,urma masurata pe sosea,iar in comentariul de mai sus se spune ca jurnalistul a intors la 5-10m in fata motociclistului.Care este adevarul?Sa lasam organele de ancheta sa definitiveze cercetarile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.