Motociclistul și pasagera acestuia, la spital

IPJ Buzău a anunțat producerea unui accident pe Bd. Unirii din Buzău.

Conform informațiilor furnizate de Poliția Rutieră motocicleta a pătruns pe Bd. Unirii de pe str. Patriei, iar în mijlocul intersecției semaforizate s-a izbit de un autoturism care rula pe Bd. Unirii dinspre Bariera Ploiești către Focșani.

Rămâne acum de văzut cine a forțat intrarea pe culoarea roșie a semaforului

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Motociclistul și pasagera acestuia, la spital

 • Sifoanele cu roti sunt un pericol pentru toti, doar ca nu multi realizeaza. Ar trebui ca posesorii de capace de canal sudate intre ele sa isi plateasca singuri spitalizarea ca au ajuns sa impovareze sistemul medical deja. Sunt doar niste sinucigasi care pozeaza in oameni normali.

  Răspunde
 • Astia nu au simtul ridicolului. Prin Dorobanti si pe Al. Marghiloman trece mereu un fel de clona de Nicu Covaci in mizerie, pe o motoreta de tip Harley, cu muzica rock veche romaneasca la boxe, din care aud mai mult aia din jur, el nu stiu ce aude cu vajaitul de la aer. Cocalarul Phoenix :))

  Nu mai spun ca a aparut cate o mizerie de motoreta pe la fiecare scara de bloc, toti frustratii care n-au avut jucarii in copilarie deranjeaza cartieru cu drujba cu roti.

  Răspunde
 • Motociclistul era pe banda de autobuz din mijloc nu venea pe nici o patriei !!!!

  Răspunde
 • Foarte periculoase aceste intersectii, scuarurile nealiniate, cum se circula si pe mijloc si pe margine si se merge inainte sau se vireaza stanga de pe ambele, zilnic sunt sicane si situatii cu mare potential de accident. Dar, bine ca va fi frumos!

  Răspunde
 • Astia sunt primii care reclama ca nu sunt respectati un trafic, asta in timp ce ei incalca regulile 90% din timp…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.