Mulți buzoieni s-au lăpădat de Nasty. Iată ce au comentat după anunț

Anunțul șefului CJ Buzău că Ilie Năstase va fi numit cetățean de onoare al Județului Buzău nu i-a lăsat indiferenți pe buzoieni.

Cu siguranță, pe 6 decembrie, venirea lui Năstase va fi evenimentul zilei la Buzău.

Cei mai mulți dintre buzoieni, mai ales cei de o anumită vârstă – care au trăit bucuriile aduse de marele tenismen – se bucură după acest anunț.

Există însă și buzoieni, probabil mai tineri, care nu-l (mai) au la suflet pe Nasty, după numeroasele scandaluri în care a fost implicat în ultima vreme.

Vezi încătușarea după ce a condus beat, scandalurile legate de viața conjugală agitată, tapajul după meciul feminin de Cupa Davis în urma căruia a fost suspendat etc.

Iată câteva dintre comentariile apărute în mass-media locală – nefavorabile lui Năstase:

„Ilie Năstase a fost o mândrie națională. Acum e o rușine națională și o pată pe onoarea armatei române

General de carton

Rușinea națională

Afemeiat, bețiv, panaramă

Și-a luat nevasta pe una celebra pentru practicarea celei mai vechi meserii a femeii si in plus e si fosta puscariasa pentru fapte cu violenta… talharie, rapire, lipsire de libertate lapte efectuate in cadrul unui clan interlop. 

Un delincvent cum este Năstase?! Sa nu uitam în cate scandaluri a fost implicat și cate dosare penale are pe numele sau.

O HAIMANA. Noi ne simtim DEZONORATI”

Decizia decernării titlului de cetățean de onoare s-a luat după ce s-a aflat că Ilie Năstase și-a petrecut o parte din copilărie în satul Sălcioara, comuna Ghergheasa (de lângă Rm. Sărat), acolo unde îi mai trăiește un văr – Aurel Năstase.

Tatăl lui Ilie Năstase, Gheorghe Năstase, a fost din Sălcioara și s-a mutat cu serviciul la București (lucra la BNR) când Năstase era copil.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  „M-au dat afară din Piața Dacia. Nu mă lasă cu kurtos, porumb și gogoși la Târgul de Crăciun”CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Mulți buzoieni s-au lăpădat de Nasty. Iată ce au comentat după anunț

  • Pe bune acum,Nastase ??? Argaseala ??? Chiar nu mai gasim oameni vrednici si loiali Buzaului ??? Nu am auzit in viata mea ca acestia sa pomeneasca numele Buzau sau sa faca ceva pentru acesta !
    Hai sa facem pe oricine doar ca sa ne aflam in treaba….

  • Eu nu simt ca ar merita sa fie cetățean de onoare

  • Cum sa numesti cetatean de onoare un cetatean care face de ras tara ????

  • Este o RUSINE NATIONALA el si TITI IONESCU , cei mai mari profitori si acum se vrea cetatean de LICOARE ? Buzaul are MULT MAI MULTI OAMENI DE ONOARE ,!!!!!!!l

  • Eu am auzit de unul care conduce institutii europene si le-a avut rau cu bautura. Ai lui conationali in schimb sunt mandri de el. Ca sa comentezi ce a facut Nastase, eu ma uit ce am facut eu pentru tara si imi cam da cu virgula. Cu toate can-canurile pe care le ofera si care au ajuns la rang de cultura, stiinta si informatii publice, cu toate ca fac parte din viata lui privata, ILIE NASTASE a fost si ramane una din persoanele cu care noi trebuie sa ne mândrim si cred ca discutiile ar trebuie sa fie despre ce a facut el, cum si cat a promovat, gratis de altfel, ROMANIA, despre performantele lui vizavi de ale altora. La multi ani sarbatoritilor de azi, la multi ani buzoieni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.