„Mulțumesc buzoienilor! Atâta grijă pt. mormintele și monumentele inamicilor!”. Iată VIDEO cu ambasadorul Germaniei

Monument emoționant azi la Cimitirul Eroilor din Buzău.

Ambasadorul Germaniei la București a ținut să-și țină discursul în limba română.

Mai mult, și conținutul a fost unul deosebit, ambasadorul Germaniei mulțumind buzoienilor că au avut atâta grijă de mormintele și monumentele INAMICILOR.

„Un gest generos pe care îl apreciem foarte mult”, a declarat Excelența sa domnul Cord Meier-Klodt.

Iată mai jos VIDEO dar și o galerie foto de la evenimentul de astăzi în care buzoienii prezenți au fost mândri de modul în care arată Cimitirul și Calea Eroilor din Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  EXCLUSIV! Tescaru a fost dat afară! Iată ce s-a întâmplat! CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Mulțumesc buzoienilor! Atâta grijă pt. mormintele și monumentele inamicilor!”. Iată VIDEO cu ambasadorul Germaniei

  • Să remarcăm gentilețea Dlui. ambasador al Germaniei care a ținut un mic speech în limba română ! Este incredibil cum în același perimetru își pot odihni oasele atâția oameni de arme, INAMICI ca orânduire socială, cultură, filozofie de viață etc… AICI este un mare merit al nostru, ca români, căci am reușit o asemenea performanță greu de anticipat la vremurile de-atunci ! mi-ar plăcea să cred că în tete-a-tete-ul avut cu dl. Meier Klodt, Dl. primar să fi abordat și tema vreunei eventuale … investiții nemțești …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.