Muncitori buzoieni azi, pe stradă, la -3 grade!

Nu doar că au mers azi la serviciu, dar au lucrat în aer liber, la -3 grade.

Reporterul buzoienii.ro i-a găsit la lucru pe diversele șantiere ale Buzăului (vezi foto mai jos):

În jur de 25 de lucrători de la Troia au lucrat azi pe Bd. Republicii la montajul pavelelor pe trotuar
La lucru au fost azi și muncitorii care pun dale la intersecțiile de pe Bd. Unirii
Alți muncitori, altă firmă (Pascon), azi pe Bd. Unirii la răspândirea de pământ vegetal în casetele de lângă bordură
Program normal au avut, evident, și cei de la Urbis, dar pentru ei e o obișnuință deja

Tuturor celor care azi și în zilele friguroase din urmă au lucrat în aer liber trebuie să le mulțumim.

Unii dintre muncitorii de mai sus vor reveni la serviciu între Crăciun și Anul Nou, alții vor relua treaba de pe 3 ianuarie.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Muncitori buzoieni azi, pe stradă, la -3 grade!

 • …noi le mulțumim dar oamenii sunt salariați la firme private….trebuie să le asigure toate condițiile de muncă inclusiv ”prima de pork”!….e treaba lor , deci!…

  Răspunde
 • De ce ar trebui sa le multumim ? pentru asta sunt platiti, in plus, nu sunt singurii, sunt destule exemple de salariati ai altor firme ce lucreaza in exterior. A lucra in aer liber este o stare de normalitate si nu ar trebui aduse osanale : sau Troia si Urbis fac exceptie ?

  Răspunde
 • asa le trebuie daca se apuca de treaba cind nu trebuie, ca sa termine iarna si sa repare vara. cind a fost cald si bine ce au pazit??? intreb si eu ca un platitor de taxe si impozite locala. asa ca nu le mai plinge de mila.
  p.s. si poate nu mai aplici metoda dinainte de 1989.

  Răspunde
 • Mie cine dracu mi a multumit ca am lucrat sambete,duminici si in ajun de Craciun,pana seara de 31 decembrie sau a doua zi de Paste ani la rand.Nu sunt platiti ca muncesc astazi sau o fac pentru multumirile celor care de un an calca prin gropi si noroaie.

  Răspunde
 • În ajun de Crăciun, când deja majoritatea bugetarilor au intrat în minivacanță prelungită – la ei se asigură doar permanența, ar trebui să fim mai sensibili la niște realități care nu fac decât să ne crească confortul – mai ales pietonilor și conducătorilor auto! Așa că felicitări lucrătorilor de ieri, azi și mâine mai ales că n-au fost condiții prea prielnice de lucru! M-aș bucura să aflu că au fost și plătiți cum merită! Despre lucrătorii de la Urbis nu comentez – „performanțele” sunt umbrite de caltatea scăzută a lucrărilor. Poate în 2023 vor micșora numărul „defectelor” și mai ales vor crește productivitatea!

  Răspunde
 • Bună seara!De admirat și de lăudat muncitorii de la firmele Troia,Urbis,Pascon care au lucrat în oraș în timpul zilelor geroase.Bravo! Merita premiați financiar de firmele mentionate.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.