Muncitorii au rămas sâmbătă peste program pentru a astupa șanțul

Muncitorii de la Romoil au lucrat azi, sâmbătă, chiar și ore suplimentare, pentru a acoperi săpătura din vecinătatea rondului de la avion.

„Știm că luni se reia și școala, de aceea nu plecăm azi până când nu astupăm la loc”, ne-a spus șeful de echipă.

Pentru luni și marți, mai rămâne de tras țeavă doar pe o zonă mică, îngrădită, pe partea dinspre Frăsinet, dar acolo nu va mai fi afectat traficul:

Foto: E ultimul segment al țevii de canalizare care s-a introdus începând de la podul Mărăcineni și până la conducta magistrală de pe str. Frăsinet

Cu aceasta muncitorii de la Romoil vor finaliza lucrarea de introducere a canalizării pe viitorul bulevard al Aviatorilor (între rondul de la avion și podul Mărăcineni) – lucrare care va ajuta la introducerea în circuitul economic și a câmpului situat vizavi de cartierul Orizont.

Prima unitate, LIDL 3 Buzău, se va deschide la începutul lunii martie.

Din martie pe viitorul bulevard al Aviatorilor va intra Strabag pentru a reface întreg covorul asfaltic.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Muncitorii au rămas sâmbătă peste program pentru a astupa șanțul

 • VA SALUTAM DOMNULE PRIMAR !! FELICITARI PTR TOT CEEA CE FACETI !! VA RUGAM SA MONTATI O CAMERE LIVE IN ZONA RONDULUI CART ORIZONT !

  Răspunde
  • ooo, nea virgil, vreti sa apareti la teveu ?

   Răspunde
 • Au astupat santul de ochii lumii ! La cateva ore dupa marele efort depus, ne-am rupt masinile in gropile aparute: pe carosabil, pe tot tronsonul lucrarii de canalizare, multa mizerie, pietre de diverse marimi imprastiate peste tot – un pericol pentru traficul auto ! O imagine dezolanta, dupa noi potopul !
  Firma asta nu a auzit de compactarea materialelor folosite pentru umplerea santului si de obligatia de a face curatenie ?
  Primaria Buzau ce urmareste ? Multumim domnule primar !

  Răspunde
  • @observator, te mira ceva ? Nu asta e standardul in buzau ? Fiecare sapatura din carosabil este lasata cu saptamanile pana se asfalteaza. Compactarea solului e lasata in grija masinilor care circula pe acel sector de drum. Pentru distractie se lasa si ceva pietris pentru parbrize, tabla si pentru pietonii ghinionisti.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.