Muncitorii de la Urbis, chemați la mijlocul nopții de poliție

Muncitorii de la Urbis Serv au fost chemați de acasă de poliție sâmbătă la douăsprezece noaptea.

Pentru a strânge gardul făcut praf de un șofer teribilist cu BMW-ul din dotare.

E vorba de gardul de pe scuarul care separa cele două sensuri de mers de pe strada Frăsinet. Bucăți din el au ajuns pe carosabil, dar și pe partea cealaltă, pe trotuar (!) după ce un BMW nărăvaș a fost scăpat de sub control de un șofer sau o șoferiță (nu se știe foarte exact).

O bucară de gard a rămas sub BMW, ca și o bordură desprinsă din scuar. „Cei de la Urbis trebuie să solicite despăguburi de la firma de asigurări a BMW-ului”, au anunțat cei de la poliție.

Zeci de tineri s-au strâns ca la urs astă seară la vederea unei asemenea grozăvii.

Cei din BMW ar fi făcut drifturi în parcare la Kaufland, a ieșit cu viteză pe Frăsinet, mașina a derapat, a urcat pe scuar, a rupt gardul, a traversat str. Frăsinet și s-a oprit într-o mașină din parcarea blocurilor.

BMW-ul a fost tras cu o chingă de pe trotuar. Asfaltul a fost scrijelit din pricina gardului și a bordurii prinse dedesubt. Și un aerisitor al țevii de gaz de dedesubt a fost rupt, cu tot cu asfaltul din jur.

În acest aerisitor s-a oprit BMW-ul

Un polițist cu care a discutat reporterul a spus că la volan s-a aflat o tânărî de 20 de ani. Variantă contrazisă de unii martori:

 „Așa li s-a spus polițiștilor. Dar n-a fost așa. Un băiat a fost la volan, a văzut toată lumea. Și nici nu putea o fată să bage asemenea viteză, de-a ajuns cu BMW-ul peste scuar până aici”.

E bine că din toată această tărășenie n-a fost nimeni rănit. Minune mare că pe contrasens BMW-ul a pătruns între două mașini, dar și că n-a lovit pe nimeni pe contrasens.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Muncitorii de la Urbis, chemați la mijlocul nopții de poliție

  • Nici nu avea cum sa aiba alt tip de mașină, marca asta a ajuns de râsul lumii din cauza celor ce o aleg…

  • Cocalarul se făcu de ras. Cred ca bmw este noul medicament pentu cei cu gânduri suicidar.

  • Tarzane, ce facusi, bre, ti-a fărmat Jane cazanul…ti-ai dracului de drogati. Imi pare rau ca nu te-a luat dracu, in felul asta nu mai reprezentai un pericol pentru ceilalti soferi.

  • Mare pacat ca n-a crăpat acest șofer de BMW, nu era absolut nicio pierdere ptr nimeni, doar un câștig, așa omorâți oameni nevinovați! Dar ulciorul nu merge de multe ori la apa, si-o să-i vina rândul.

  • Poliția lu’ Pește prăjit ce face, de ce nu ia măsuri împotriva cocalarilor ăștia, la câte reclamații au fost pentru ăștia care fac drifturi prin parcările magazinelor? Au ridicat permisul măcar unuia d-ăsta?
    Dar cine să ia măsuri dacă polițistul ăla de a provocat accidentul avea tot bemveu?!?

  • Bemfeul daaa arriiiipppiiii :::)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.