Muncitorii de la Urbis nu stau. Lucrează în patru locuri

Activitate aproape de normal la Urbis Serv, firma de lucrări a primăriei. Astăzi se asfalează în două locuri. În primul rând – în parcarea interioară a blocurilor de la fosta Poștă (din centru).

„Întrucât muncitorii erau în zona Sf. Îngeri pentru parcarea mare care se va face în locul stației de autobuz și de taxi, domnul primar ne-a dat comandă să punem asfalt și în careul din mijlocul blocurilor”, ne-a declarat Dumitru Toader, director tehnic la Urbis Serv.

Asfalt se va turna azi și pe câteva trotuare de la blocurile „D” din Broșteni (blocul Renel), acolo unde se finalizează amenajarea unei parcări mai mari.

Muncitori de la Urbis Serv mai sunt dislocați pe Bd. Unirii la pasajul dintre catedrală și fostul coafor Venus (CLICK AICI), dar și în zona băncilor BCR și BNR din centru unde se lărgește strada pentru a se putea circula în ambele sensuri.

Programul viitor cuprinde asfaltarea terenurilor de sport la toate școlile și liceele din Buzău, asfaltarea străzii Viitorului și trotuarele din Dorobanți. Niciun muncitor de la Urbis Serv nu va fi trimis în șomaj.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Muncitorii de la Urbis nu stau. Lucrează în patru locuri

 • Dar de strada INDEPENDENTEI SE AUDE CEVA???nu de alta dar tot intra pr VIITORULUI!!!
  plus ca,ar trebui asfaltate toate strazile din preajma strazii VITORULUI!!!
  adica,oameni normali.cu scaun la cap asta ar face!!!

  Răspunde
 • Dar cartierul Broșteni? Dar cartierul Dorobanți? Când vor fi asfaltate toate străzile și parcările din aceste cartiere? Au rămas multe neasfaltate.

  Răspunde
 • Corolar la comentariile de mai sus: dar Buzaul cand va incepe sa fie administrat?

  Răspunde
 • … la p…livară! Acum cum dracu` e, boșcodistule!

  Răspunde
 • Bravo, Klaxxy!
  Ce se face se face pe genul hei-rup, fără nicio strategie pe termen mediu și lung. Anul acesta facem asta, la anul alta și tot așa, cu condiția să fie bine făcute pentru a nu necesita remediere. Așa trebuie făcut, nu ca acum după cum i se năzare primarului Toma.
  Acum, mai mult ca oricând, banii trebuiesc cheltuiți cu chibzuință, dar nu trebuie tăiate investițiile în educație, sănătate și infrastructură.

  Răspunde
 • Eu cred ca daca s.ar face intr.o luna toate străzile din municipiul Buzau populația n.ar fi multumita…

  Răspunde
 • Pentru misteriosul care ma face… boscodist 🙂
  Toma e cu o clasa peste Boscodeala la capitolul cinste. Poate chiar cu doua. Serios! Boscodeala a fost cel mai nepotrivit primar pe care l-a avut Buzaul.
  Dar…
  Toma a platit 2300 lei pentru fiecare pomisor de pe Calea Eroilor. Tot el a platit 200000 euro pentru un Eurovision de care buzoienii nu aveau nevoie si la care buzoienii nu au avut acces… decat cei „alesi”. Plus alte sume imense platite pentru prostii ca serbari, Dragaica, spectacole anoste… adica a respectat dictonul latin Panem et Circenses.
  In toate astea, unde este / a fost buzoianul si Buzaul? Pentru asta spun si repet ca Toma este unul dintre cei mai slabi primari, sau administratori publici din istoria Buzaului.
  Acum ati inteles, sau este nevoie sa va si desenez?…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.