Muncitorii lucrează cu spor la fostul Hotel Crâng, deși Toma avertiza că nu va permite Comp. de Apă să se mute aici

„Cât voi fi eu primar, Compania de Apă nu se va muta la Hotelul Crâng”. Așa anunța C-tin Toma după preluarea mandatului. Primarul susținea că achiziția de peste un milion de euro a Companiei de Apă e o sfidare la adresa buzoienilor și că firma de apă poate funcționa pe mai departe în sediul de pe Bd. Unirii. 

Mai nou, Toma a anunțat că va încerca să blocheze alocarea de bani pentru sediul de pe Spiru Haret:

„Tescaru a prevăzut în bugetul pe 2017 alocarea a 300 de mii de euro pentru fostul hotel.  Noi avem încă prin oraș conducte din azbest, cancerigene, iar ei vor să bage banii în hotel”.

Dincolo de declarații, Toma a cerut oficial, zilele trecute, către ADI și Consiliul de Administrație de la Compania de Apă, ca pe ordinea de zi a Adunării Generale din 28 martie să fie inserat și articolul următor: 

Art. 6, alineat 7: „Remodelare sediu Spiru Haret – 0 lei”

Cu toate acestea, de câteva zile, cine trece pe Bd. Spiru Haret poate observa mai mulți muncitori care lucrează cu sârg la hotel.  


De partea cealaltă, Compania de Apă susține că achiziția hotelului a fost o necesitate, întrucât firma și-a extins aria de operare în mai multe comune din județ și că a fost nevoie să-și mărească personalul.

Totodată, la noul sediu ar urma să se înființeze un dispecerat ultra-modern, finanțat cu fonduri europene, de la care să poată fi verificate serviciile din toate localitățile unde compania operează.

Auraș Tereacă

loading...

Un comentariu la „Muncitorii lucrează cu spor la fostul Hotel Crâng, deși Toma avertiza că nu va permite Comp. de Apă să se mute aici

  • Clubul cetățenilor curioși și insistenți ar vrea să știe care este numărul de angajați și nivelul salarial din companiile de apă din țară. Companiile sunt prestatoare de servicii publice și informațiile trebuie să fie publice. Poate prin țară vor fi mai mulți angajați, cu salarii mai mari și cu sedii mai multe și mai impunătoare nu ca noi cu un biet hotel. Și, poate prin alte județe ADI a lor să nu aibă în Consiliul de administrație nici un reprezentant, nu ca la noi unul cu ditamai votul și cu puterea decizională chiar mai mare decât acele amărâte de 75% din acțiuni. Mulțumim anticipat redacției „Buzoienii.ro”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.