Munteniță s-a sucit! Amenință că oprește de miercuri apa caldă!

Luni, directorul Ecogen, declara că „din respect pentru buzoieni a decis să nu întrerupă furnizarea agentului termic”.

Respectul n-a ținut decât două zile. Azi, Vasile Munteniță a trimis către R.A.M. o nouă scrisoare în care anunță că miercuri va tăia căldura. Cel mai probabil, Munteniță a realizat că luni s-a păcălit și că metoda cea mai eficace de a lovi în primar rămâne tot tăierea căldurii și asmuțirea populației către C-tin Toma.

Se dovedește astfel încă o dată că Munteniță este parte a cercului de interese care a supt vreme de zece ani prin căpușa Ecogen din banii buzoienilor, Primăriei Buzău și Guvernului (în cazul ultimei – din banii de subvenție).

Personajul Munteniță a fost adus la Buzău de fostul primar. În 2008, Boșcodeală i-a pus în brațe fostul CET Buzău. S-a înființat Ecogen, firmă privată, care era sigură că primește milioane de euro anual de la RAM și Primăria Buzău, având monopolul producerii de căldură din oraș

Din fericire, RAM Buzău este pe cale să pună în funcțiune – cel mai probabil luni – acel cazan de la PT4 Dorobanți I.

După aceste patru zile fără apă caldă, buzoienii vor scăpa de căpușă, Munteniță, Ecogen și ceilalți sforari din spatele acestei afaceri.

Vezi mai jos un comunicat de presă emis în urmă cu câteva minute de RAM Buzău.

Sistare-acm-20.08.2019-comunicat

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Munteniță s-a sucit! Amenință că oprește de miercuri apa caldă!

 • Munteniță, du-teeee!

 • Compania de apa Buzău ar trebui sa preia toți instalatorii, inginerii etc de la RAM altfel peste câțiva ani o sa chițăie ca nu are oameni pt intervenții.

 • Ca tot a deschis, oarecum, .com. Anonim subiectul, as propune infiintarea de catre onor Primarie, pe langa celelalte societati existente, gen Urbis, Compania de Apa, RAM, Transbus si ce o mai fi, si a unei societati de instalatii termice si sanitare, care sa incheie contracte de mentenanta cu Asociatiile de Proprietari, atat pentru intretinerea si repararea instalatiilor comune aflate in subsolurile blocurilor, cat si a celor din apartamente. E o problema destul de mare si practic, nu gasesti meseriasi seriosi.

 • Rostul acestui articol nu il vad cu ochi buni!
  Tovarase reporter, mi-as dori sa nu il mai tii in brate pe primar!
  El a luat decizia incheierii legaturii cu Ecogen el sa dea socoteala buzoienilor!
  Sa nu crezi ca gata hop top tot el va iesi primar.
  Eu de ex il vreau pe Apostu primar al Buzaului
  Este tanar si serios.cel putin asa pare!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.