Mutarea dimineții în politica buzoiană

În șah, rocada definește mutarea combinată a pozițiilor regelui și turnului.

În politica buzoiană se traduce prin inversarea puterii conferite de funcția publică. Carmen Ichim a devenit subalterna lui Dimian, înscăunat oficial prefect.

Fotografia zilei: Ichim zâmbitor-ironică, Dimian cu o atitudine solemnă

Astfel, prefectul Leonard Dimian a luat loc – singur – la pupitrul oficial, în timp ce Carmen Ichim a trecut în spate, printre ceilalți directori de deconcentrate, ca șefă a Gărzii de Mediu.

De-a lungul vremii (adică din iulie când Dimian a fost numit subprefect) Ichim l-a înțepat în mai multe rânduri pe subalternul său („n-ați făcut o alegere bună”, „numirea dvs. e temporară”, „vorbiți liber, nu mai citiți de pe foaie”, „nu mai stați pe telefon”, etc.).

Rămâne de văzut dacă acum, când a devenit șef, Dimian îi va returna „săgețile” dnei Ichim.

Astăzi, Dimian a depus jurământul ca prefect, iar apoi a condus o ședință a Colegiului Prefectural

„Vreau ca în mandatul meu Prefectura Buzău să fie mai deschisă nevoilor cetățeanului. Voi acționa, fără rabat, pentru ducerea la îndeplinire a programului guvernamental. Încă n-am definitivat echipa cu care voi lucra în cadrul cabinetului prefectului”, a spus azi Dimian după depunerea jurământului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.