Muzică la refuz, după care au aruncat cu sapa în polițiști!

Cu treizeci de zile de arest pentru ultraj s-au ales doi golănași din Pogoanele.

Mai întâi și-au deranjat vecinii dând muzica la maximum. Când n-au mai suportat vecinii au sunat la 112. Peste câteva minute, petrecăreții i-au înjurat și amenințat pe polițiștii trimiși la fața locului.

La un moment dat o sapă a zburat înspre agenții de poliție. Pentru imobilizarea golanilor au fost chemați de la Buzău luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

O surpriză plăcută a fost că, de astă dată, judecătorul de drepturi și libertăți, a fost de acord azi cu cererea polițiștilor pentru arest preventiv.

Comunicat IPJ Buzău

 În după-amiaza de duminică, un echipaj de poliție aflat în exercitarea sarcinilor de serviciu a primit un apel prin „112” prin care se sesiza că mai multe persoane deranjează liniștea și ordinea publică ascultând muzică la volum foarte mare.

          Polițiștii s-au deplasat de îndată la faţa locului și au stabilit că cele sesizate se confirmă, turbulenţii fiind în principal membrii aceleiași familii. La vederea echipajului de poliție, doi dintre aceștia, în vârstă de 17, respectiv 25 de ani, au devenit violenți verbal și fizic, amenințând cu acte de violență polițiștii.

          În timpul discuțiilor purtate de polițiști pentru aplanarea situației și pentru determinarea de a înceta acțiunile de amenințare și tulburare a ordinii și liniștii publice, tânărul de 25 de ani ar fi amenințat polițiștii cu o sapă, aruncând obiectul pe direcția acestora, fără a le produce vătămări.

          Imediat au sosit în sprijinul polițiștilor luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și mai multe echipaje aflate în serviciu pe raza secțiilor de poliție rurală arondate. Toate persoanele implicate au fost identificate, imobilizate și conduse la sediul Poliției.

Cei doi tineri au fost reținuți ieri pentru 24 de ore, iar azi arestați pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Muzică la refuz, după care au aruncat cu sapa în polițiști!

  • Etnia poate fi precizata sau e incorect politic ..domnilor politisti? Doar asa…sa ne facem si noi o idee despre cine produce magarii in mare parte…

  • Foarte bine,bravo Politiei! Cu golanii si nemernicii nu trebuie stat la discutii.Catusele pe maini si trimisi la beci pentru…..”racorire”.Si,pusi la sapat canale de irigatii,facut curatenie pe strazi,amenzi sa ii usture in fund!

  • 3 ani, nu trei zile. Sa distreze bajetii, sa aiba timp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.