„N-a existat cvorum. Lumea a părăsit sala după Orban”. Iată cum răspunde C-tin Ionescu


Alegerea lui C-tin Ionescu în funcția de președinte al organizației municipale a PNL este contestată.

Asta deși consilierul local a fost singurul candidat.

Mai mulți peneliști susțin că procedura de vot a fost viciată.

„Nu a existat cvorum. Alegerile nu ar trebui validate. După ce a plecat Ludovic Orban au plecat și oamenii din sală. Numărul alegătorilor a fost umflat cu pompa, a fost o mascaradă. Au fost aduși oameni din tot județul ca să-l impresioneze pe Orban, vai ce organizație puternică e la Buzău după înlăturarea lui Zoican. Dar ăia n-aveau nicio treabă cu alegerile, au ieșit după Orban”, au afirmat contestatarii.

De partea cealaltă, C-tin Ionescu susține că n-a fost nimic incorect.

„A existat cvorum, cum să nu. Sunt 203 membri PNL la municipiu. Din aceștia au votat 135. Deci a fost mai multe de jumătate plus unul. De ce au venit membri din tot județul ? Era normal să vină, doar a venit președintele partidului la Buzău. Când s-a trecut la votul la municipiu, normal că membrii din județ au plecat”, a susținut Ionescu.

Primvicepreședinți vor fi Vasile Olariu si Vasile Carapit iar vicepresedinti  Emil Simionescu, Melania Dragostin, Valeriu Mânăscurta,Mircea Ion, Ion Barbu, Carolița Cimpoca, Florin Sangiu și Aurel Dumitru.

O dată devenit președinte al PNL Buzău, C-tin Ionescu susține că va fi și contracandidatul lui C-tin Toma la alegerile din iunie 2010 de la Primăria Buzău.

loading...

2 comentarii la „„N-a existat cvorum. Lumea a părăsit sala după Orban”. Iată cum răspunde C-tin Ionescu

  • Tereaca ai fost tu in sala si ai vazut ca nu a fost cvorum???Sau iti place sa scrii si tu un articol de 2 lei ca sa citeasca prostii. Daca eu mananc un rahat la tine tu il publici imediat?? Informeaza-te baiete ca lumea si apoi scrie un articol, nu te lua dupa toti prostii…Daca un agarici nu a fost ales pentru ca e prea prost si ti-a scris tie , gata, alegerile au fost fraudate si nu a fost cvorum….Vai de voi…

  • Mai exista organizatie PNL la nivelul municipiului Buzau? Asta chiar este o………. “noutate”! Ce ma mira,este faptul ca la nivelul municipiului Buzau mai exista totusi 203 membrii PNL.Ma intreb totusi, ce au acestia in comun cu adevaratul liberalism.Sau astia sunt “cartitele de veghe” ai “structurilor” ,lipitorile,servitorii, naivii incurabili,trogloditii din alte partide (PSD,ALDE,PMP,etc) cu “sarcini si misiuni” precise?Ca doar stie toata lumea ca adevaratii PNL-isti s-au retras de mult catre alte “zari” liberale. PS-Nu stiu cat de VICIATe au fost aceste alegeri,dar va pot spune cu siguranta ca actualul PNL Buzau este el insusi VICIAT rau de tot.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.