„N-a fost de la început în proiect. A fost o eroare de comunicare”

C-tin Toma a ținut azi la prânz o conferință de presă legată de sistarea plăților din „fondurile europene” pe Unirii, Industriilor și Transilvaniei.

Cu acest prilej, primarul a ținut să precizeze că problemele n-ar avea legătură cu faptul că pe Transilvaniei nu s-au mai făcut piste de biciclete.

C-tin Toma: „Proiectul de pe strada Transilvaniei nu a fost niciodată cu piste de biciclete. S-a făcut o greșeală de montaj și de randare la unul din clipurile postate de mine în timp ce vorbeam despre acest proiect pe fonduri europene. Deci, să fie clar, pe str. Transilvaniei n-a fost vorba de piste de biciclete. Ne-am fi dorit, dar nu s-a putut din punct de vedere tehnic, strada nu are lățimea necesară. Proiectul pentru strada Transilvaniei, depus și aprobat de Autoritatea de Management, a fost fără piste de biciclete. Ele au rămas doar pe Unirii și Industriilor”.

În restul conferinței, primarul a declarat că nimeni de la Primăria Buzău și nici de ADR Brăila (agenția care gestionează pentru jud. Buzău proiectele cu fonduri europene) n-a fost chemat până acum de vreun procuror pentru a da explicații.

Bănuiala lui Toma e că tot necazul vine de un consilier local, adversar politic, care i-ar fi făcut o nouă plângere penală – cu scopul de a-i strica imaginea.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „„N-a fost de la început în proiect. A fost o eroare de comunicare”

 • Din pacate gasim fix pe site-ul acesta contrariul:Toma: „Vom începe modernizarea străzii Transilvaniei. Avem banii, firma executantă și proiectul tehnic. Sper ca din aprilie Strabag să înceapă efectiv lucrarea. Strada va avea piste de biciclete, bandă dedicată pentru autobuze, trotuare noi, cu cabluri îngropate. Sper ca la finalul anului să avem finalizată această stradă la cele mai înalte standarde”

  Link de la stire: https://www.buzoienii.ro/cu-strada-transilvaniei-vom-incepe-anuntul-primarului/

  Deci, a fost o neintelegere? Asta a zis si pe facebook, iar pana acum nici cablurile nu sunt ingropate.

 • Domnule Tereacă, „eroarea de comunicare” se numește MINCIUNĂ! PUNCT! La fel s-a întâmplat și la iazul morilor și în multe alte cazuri!! Asta ne costă bani, iar în altă ordine de idei, nu cred că, cineva își permite să întrerupă lucrări de o așa amploare și să sisteze plățile din fonduri europene, din cauza unei „erori de comunicare”!! Vom trăi și vom vedea…pe banii noștri și nu personali ai domnului Toma!!!

 • Deci, minciuna are picioare scurte!

  Eu retin ca spunea el la TV ca vor fi plantati tei pe Transilvaniei. Unde sint teii ? Au fugit cu gondolele ?

  Ai grija cind minti, ca uiti ce ai mintit si te contrazici pe urma!

 • Toma minte! Cu nerușinare!
  Să nu uităm că a venit plin de datorii în funcția de primar, iar acum este mult pe plus. Apropo, a văzut cineva declarația de avere a primarului Toma?
  Transparență în administrația Toma = ZERO!

 • @Catalin
  Declaratia de avere si pe cea de interese a primarului o gasesti pe site-ul primariei la sectiunea Transparenta->Declaraţiile de avere consilieri locali

 • Rog pe Catalin sa isi treaca un nick-name diferit.

 • Sa vina Boscodeala la primarie pentru astia care comentai. Sa vedem atunci ce mai comentati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.