N-a rezistat decât câteva zile! Vezi foto

A rezistat doar câteva zile. Nici n-a apucat să fie folosită de buzoieni.

E vorba de una din noile stații de autobuz de pe Bd. Industriilor din mun. Buzău.

Două dintre geamuri au fost sparte, iar structura metalică a fost deteriorată.

Deocamdată nu se știe cine a făcut-o, iar vinovatul are șanse de a scăpa fără să plătească pagubele. Există suspiciunea că un tir ar fi intrat în stația de autobuz.

Stația de autobuz a fost dotată inclusiv cu camere de supraveghere, dar acestea nu fuseseră încă puse în funcțiune.

Stația afectată e în fața blocului muncitoresc de la Metaplast

Dacă vreun buzoian deține informații legate de autor, acesta e rugat să sune la Poliția Locală Buzău 0238.955.

În altă ordine de idei, după acest incident, s-a confirmat anunțul furnizorului că geamurile nu se fac bucățele și nu se desprind, stația fiind sigură din acest punct de vedere pentru călători.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „N-a rezistat decât câteva zile! Vezi foto

 • Refugiul ăsta măcar e mai îngust. Însă pe Spiru Haret, la capăt, spre punctul termic e una lata de ocupă tot trotuarul. Eu consider ca nu nu erau necesare. Bănci erau cam în toate stațiile și înainte. Acum au pus acoperișuri și pereți, ceea ce îmi sugerează că autobuzele vor fi mai rare și sa aibă omul unde sa se adăpostească de ploaie. Oare câți oameni încap în adăposturile astea fără sa se „înghiorlănească”?

 • O fi întrat vreun avion nu tir.noi buzoienii suntem niște sălbatici. I sa vedeți în 2 ani ca vor fi devastate .lipite cu tot felul de anunțuri
  Geamuri sparte .investie proasta.

 • AICI E TARA IDIOTILOR, TREBUIE MONTATE DIN TABLA, NU DIN GEAMURI! IGNORANȚI CEI CARE LE-AU MONTAT SI APROBAT. CE CREDEAU CA VOR RAMANE INTACTE?

 • Impresionantă discreția și originalitatea Primăriei. Sigur nu au fost montate stațiile astea ca să fie motiv de instalare a camerelor pe fiecare stradă cu statie de autobuz. Posibilitățile acelor camere (și prețul lor) depășesc mult scopul pentru care au fost montate. Poate ne rătăcim și ne ajută dispeceratul Poliției Locale să ajungem înapoi acasă . Foarte utile. Și stațiile. Urmează platformele de gunoi supravegheate cu speed-dome (între blocuri nu sunt stații de autobuz). Unde în Asia au învățat edilii noștri treaba asta? Gata cu scărpinatul pe stradă! Cineva poate vedea unde v-ați scărpinat chiar și în lunile următoare dacă a scăpat pe moment. Un prieten vrea să știe cât costă o cameră d’asta să-și supravegheze sacul galben.

 • Cum a observat si cel de mai sus, toate proiectele europene nu fac decat sa finanteze sisteme de supraveghere si control in masa mascate hiar sub pretexte ecologiste.
  Ca exemplu un proiect pentru sisteme de supraveghere in masa numit Sistem inteligent de trafic management si monitorizare bazat pe solutii inovative de eficientizare si reducere a poluarii in municipiul Buzau pe AXA4 denumita ironic Sprijinirea dezvoltarii urbane durabile. In realitate finantare de sisteme de supraveghere si control al populatiei in masa… asta inseamna dezvoltare pentru UE, reintoarcea la odioasele sisteme totalitariste, doar ca de data asta nu mai folosesc doar oameni sa toarne ci mai mult sisteme informatice.
  Cica reduc poluarea daca ne filmeaza la fiecare pas pe care il facem.
  Dar nu le pasa de poluarea uriasa facuta pentru productia de echipamente de supraveghere, de echipamente de management, stocare si arhivare electronica, si consumul urias de energie facut de aceste sisteme in mod permanent.
  Poluam nenecesar foarte mult sub pretextul ca reducem poluarea.

 • camerele de supraveghere ajuta…..ajuta la orice fel de monitorizare … de trafic…de conduita….de sortare a gunoiului menajer …ajuta in anumite anchete penale,sociale etc… , iar cabinele sunt ok… o noua tendinta…sa speram ca suntem civilizati si nu le vom vandaliza (vedem pe camere )!!!!
  simultan cu dezvoltarea orasului ar trebui create si noi locuri de munca…asa s-ar crea concurenta intre angajatori…..benefica pentru angajati !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.