N-a rezistat decât o lună la Buzău. Decizie corectă

Acesta era cornul servit elevilor din jud. Buzău produs de o o firmă de panificație tocmai la Turda (jud. Cluj – Logistic Media Popa Art SRL).

Din cauza distanței mari Turda – Buzău și a lipsei unei echipe eficiente de distribuție cornurile fie nu ajungeau la timp, fie aveau probleme de calitate (prea tari / mucegăite). Autoritățile s-au sesizat și au început să aplice amenzi producătorului (calitate precară, etichetare deficientă, transport insalubru etc.).

Campus Tv a anunțat în jurnalul de ieri că patronatul firmei din Turda a luat decizia corectă de a se retrage din asocierea cu Patisgal Galați, firma care produce biscuții oferiți elevilor. Rămâne ca pe viitor Patisgal să producă și să distribuie inclusiv cornurile.

Pare mai bine, Galațiul e mai aproape, dar tot o firmă din Buzău ar fi fost mai potrivită. Cornul ar fi mai proaspăt, iar distribuția s-ar face mai ușor.

Felicitări pentru retragerea firmei din Turda și rezolvarea problemelor (să sperăm) legate de calitatea cornului primesc Campus Tv și jurnalistul Mihai Bunăziua – pentru campania derulată în acest sens.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „N-a rezistat decât o lună la Buzău. Decizie corectă

  • Informatia nu este corecta: si azi s-au primit cornuri produse de LOGISTIC MEDIA POP ART SRL Turda (cel putin ambalajul este acelasi !)

  • De ce se dau acele cornuri acasă??? Noi nu avem nevoie de hrană! De ce nu se servesc că și aliment în instituțiile care le ” oferă gratuit”?

  • o plângere penală a făcut cineva distribuitorului,s-a sesizat din oficiu organul judiciar?

  • La puscarie se mananca de 30 de ori mai bine iar la copii le oferiti cele mai proaste produse de pe piata …sa va fie rusine ……incercati si voi cornurile astea si laptele acela de aracet .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.