N-a rezistat decât trei luni. Toma l-a lăsat pe dinafară

A ajuns la Buzău anul trecut de la Botoșani. Toma l-a angajat în funcția de consilier personal pe probleme de energie termică – pe fondul divergențelor cu Ecogen.

În aprilie 2020, după ce Gubandru a ieșit la pensie, Ion Diaconu a fost uns director general la RAM. Diaconu avea experiență de la Botoșani, unde condusese societatea locală de termoficare.

În aprilie, Diaconu a apărut în fața consilierilor locali

Surpriza de luni. Diaconu lăsat pe dinafară

Luni, consilierii locali au votat pentru înființarea RAM Termo Verde, noua societate care va prelua – din octombrie – activul RAM.

Surpriză, Ion Diaconu nu figurează pe nicio poziție (de conducere) la noua firmă. Ca director general la RAM Termo Verde apare altcineva: DORIN ILIAN LETEA, un tip cu domiciliul în București.

Astăzi, reporterul buzoienii.ro l-a contactat pe Ion Diaconu:

„Da, e adevărat, nu mai sunt în grațiile domnului primar. Nu știu de ce și sunt mirat, întrucât l-am ajutat anul trecut când Buzăul era într-o situație delicată. Pot să vă spun că eu sunt în continuare director general la RAM și nu am de gând să renunț prea ușor la această funcție”, a spus Diaconu.

Diaconu are un neajuns de imagine. Cară o tinichea de coadă, fiind trimis în judecată de DNA în 2018 pentru abuz în serviciu. Procurorii îl acuză pe Diaconu (director tehnic la firma de căldură din Botoșani) și pe alți patru șefi de la Modern Calor de încheierea un contract de mentenanță (a două motoare) păgubos pentru societatea de termoficare.

loading...

11 comentarii la „N-a rezistat decât trei luni. Toma l-a lăsat pe dinafară

 • Acuma de, nu s-o pune pila din Botosani cu pila din Bucuresti, mai ales cand pretindentul moldovean mai are si ditamai cazanul de DNA [nu tinichea], legat de coada!……[Leo]

 • Bravo LEO te pricepi si aici

 • Atentie – nu renunta la funcția de la RAM !
  O sa ia salariu 2 ani stand acasa, contesta demiterea, da Primaria in judecata si ia cateva miliarde despagubire. Asa se face
  Legat de dosarul DNA , fara asta la CV nu primesti nici un post. Este ca o decoratie de onoare- ai dosar DNA esti de incredere, de-al nostru ( psd)…

 • Numirile se fac doar pe simpatii? Niciun criteriu obiectiv?

 • Dacă primarul nu mai mă vrea, eu îl vreau !

 • Pe competență, desigur.
  Trebuie să ai măcar limba catifelată, să pupi cu spor niște dosuri… Yak!

 • Lapusnescu de la RAM-Buzau:
  -,,Daca primarul nu ma mai vrea, eu ma vreau”.
  (Ptr d-l @Anonim: ati fi extrem de uimit daca v-as enumera multitudinea de domenii, in special tehnice, la care ma pricep. Ptr cei care ma cunosc nu mai prezint nicio curiozitate)…….[Leo]

 • Pt. LEO
  Totusi sunt domenii la care nu va pricepeti?
  Intreb pt. ca am gasit comentariile dumneavoastră la absolut toate domeniile : de la administrație publică, construcții, medicină, reguli rutiere , infrastructura ,politica , etc.
  Nu credeți că știți prea multe ?

 • Leo chimistu’ sau Leo priceputu’ pt prieteni, ar trebui să candidezi la primărie. Ești multicalificat. Un fel de Titel de la Mărăcineni.

 • @ Radu,

  Nu-ţi înţeleg ironia cu Titel de la Mărăcineni. Faptul că îl compari pe acest MARE OM care a făcut şi face atâtea pt. comuna sa cu un simplu ins căruia îi place să comenteze des aici e ca şi cum ai compara luna cu mămăliga !

 • @Altul cu parerea

  Saracul si onestul Titel..imi vine si sa plang cand il acuza unii asa pe nedrept…el care a facut atatea si vine un coate goale sa si dea cu parerea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.