N-a stat niciun an în funcție. Din cauză de protocol – buzoienii.ro

Demisie la vârful Prefecturii Buzău.

Astăzi, subprefectul Lucian Foca și-a dat demisia.

Generalul lt. în rezervă, fost comandant al Armatei a II-a de la Buzău, fusese numit în funcție anul trecut la sfârșitul lunii august.

Cauza demisiei este una politică, ce ține de protocolul dintre PSD și ALDE.

Mai multe despre acest subiect puteți citi în Șansa News, unde apare și numele înlocuitorului – CLICK AICI.

Săptămâna viitoare ALDE va încerca să-l promoveze ca viceprimar și pe Silviu Roșioru în locul demisionarului Andre Neder.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „N-a stat niciun an în funcție. Din cauză de protocol – buzoienii.ro

 • era si cazul sa se duca dracului…apv-ist

  Răspunde
 • Era si cazul sa se multumeasca cu pensia lui grasa, sa mai lase si tineri sa ia un salariu.oricum era pe dinafara atributiilor…politician, povesti, minciuni, promisiuni….nimic nu s-a concretizat din ce a promis

  Răspunde
 • Este greu de inteles cum un militar de cariera, care teoretic nu a avut nici o legătură cu politica, imediat dupa pensionare ajunge intr-o asemenea functie politica, sustinut puternic de un partid! Singura explicație este aceea ca întreaga cariera s-a bazat doar pe susținerea politica si nu a avut nimic in comun cu pregatirea sa militară! Asa s-a ajuns ca o persoana de o competenta îndoielnică sa ocupe diverse functii de decizie, atât inainte cat si dupa pensionare!

  Răspunde
 • Ajung pentru ca au in spate niste generali de securitate, fiind recrutati si supusi lor chiar dinainte de a intra in sistem si infiltrati in sistem pentru a intari puterea securitatii si a acoperi infractiunile si abuzurile comise de securitate.

  Răspunde
 • Pentru cei care nu știu, nu poți să ajungi general ori chestor dacă nu ai susținere politică la cel mai înalt nivel.
  Ar fi interesat de verificat cum toți subalternii lui Foca erau obligați să aibe card de salariu la banca R., situată vizavi de primărie. Soția lui Foca se ocupa de carduri, deși nu o recomandă talentul și pregătirea este menținută pe post.

  Răspunde
 • Ceea ce spune ‘Tudor’ in comentariul sau este perfect adevarat.Acest Foca a fost si el o rotita in cadrul sistemului ticalos si ticalosit. A facut doar rau sistemului militar,un incompetent notoriu si cu nasu pe sus de ziceai ca este ….’stapanul inelelor’.Foarte bine ca a primit in politica ceea ce ar fi meritat si in armata:o cizma in fund!

  Răspunde
 • Se vor bate multinationalele sa-l angajeze ! Glumesc , desigur !
  Vedea-l-as angajat la o firma privata !

  Răspunde
 • „Impunerea însă s-a făcut printr-o presiune extremă pe care șeful ALDE Buzău, deputatul Adrian Mocanu, a făcut-o la București în zilele și orele premergătoare moțiunii de cenzură, atunci când PSD a fost nevoit să cedeze postul lui Foca pentru voturile împotriva moțiunii ale parlamentarilor ALDE Adrian Mocanu și, respectiv, Dorin Bădulescu.” – incheiat citatul din sansanews.
  Traducere : Tubul digestiv a invins foca!
  Traseistul a fost mai tare decat slugarnicul !

  Răspunde
 • Cam atat e de ei,sustinerea politica. Eu as propune sa se introduca in legislatie, cand esti numit intr-o functie de inalt functionar public, sa se dea pe bune si o testare la limba romana, scris si vorbit. Constat ca cei numiti in ultimii ani, in frunte cu Dancila, nu cunosc macar limba romana. Cum pot face ei management-strategii de dezvoltare, daca pe ei nu ii duce capul sa vorbeasca corect romaneste???

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.