N-a văzut-o pe „Oița”!

Accident mortal produs în această seară în sudul județului Buzău – în comuna Glodeanu Siliștea la intersecția de la Cotorca – Satu Nou.

Conform IPJ Buzău un șofer de 25 de ani din jud. Brăila a lovit cu autoutilitara pe care o conducea o localnică de 63 de ani care se deplasa pe marginea drumului în același sens de mers (către Gârbovi, Ialomița).

Impactul a fost atât de puternic încât femeia a decedat pe loc.

„E săracă Oița. Noi așa îi ziceam. Ionica Ion o cheamă în buletin, din Cotorca. A încercat să treacă strada. Erau doi băieți din Ianca in autoutilitara”, ne-a transmis un localnic.

Citește și:

loading...

Un comentariu la „N-a văzut-o pe „Oița”!

 • Am mai sustinut pe forumuri necesitatea ca inca din primele clase la gradinita si scoala, inainte de ,,Ana are mere” copiii sa invete lucruri utile:
  -circulatie
  -elemente de protectia muncii si PSI
  -acordarea primului ajutor, resuscitare (in clasele mai mari)
  Le umple capul de logaritmi, cosinusuri, functii, integrale, derivate, determinanti, criterii de curgere, diagrama fier-carbon, reactia de acilare si alte minuni din care nu le mai ramane absolut nimic in cap mai tarziu, in loc sa-i invete lucruri utile ptr toata viata.
  In loc sa-i invete sa nu fie pietoni pe dreapta soselei noaptea, sa nu umble la butelie si aragaz, sa nu bage degetele sau cuie in priza, sa nu se joace cu focul si alte lucruri riscante. Sunt convins ca in multe familii cei mici nu sunt invatati toate acestea din prostie, ignoranta, nepasare si alte varii motive.
  Daca femeia a circulat pe carosabil pe partea dreapta in conditii de intuneric nici nu trebuie sa ne mire accidentul. Vin masini din fatza, te orbesc, nu mai esti capabil sa distingi bine ce ai inainte si nici nu te astepti sa te trezesti cu pietoni pe carosabil.
  Vinovatia soferului este discutabila……[Leo]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.