N-a văzut stopul și nici lampa cu lumină intermitentă. Nou accident la intersecția Plevnei cu Col. Buzoianu. Gravidă în 8 luni transportată la spital

Nou accident la intersecția străzilor Plevnei cu Col. Buzoianu produs în această după-amiază.

Un șofer din Săhăteni, cu carnet de 20 de ani, care venea dinspre Plevnei la volanul unui VW alb n-a văzut indicatorul „stop” și nici semaforul galben cu lumină intermitentă.

A pătruns cu viteză în intersecție unde a izbit cu putere în portieră autoturismul Seat de culoare roșie. Seat-ul a ricoșat până în casa de vizavi unde a fost făcut sandviș.

Din fericire, n-a fost nimeni pe trotuar așa cum s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni când doi pietoni au ajuns la spital.

De această dată a fost solicitată salvarea pentru a duce la spital pe tânăra șoferiță a Seat-ului, însărcinată în opt luni și jumătate.
„Conduc de 20 de ani, știu intersecția, am mai trecut pe aici, pur și simplu nu mi-am dat seama. Îmi cer scuze, o secundă de neatenție și puteam face o nenorocire”, a declarat șoferul vinovat.

De notat că poliția rutieră a dispus montarea unei lămpi cu lumină galbenă intermitentă pe strada Plevnei, însă se pare că nu este suficient. O soluție cerută de riverani este montarea unui prag care să-i oblige pe șoferi să oprească.

loading...

Un comentariu la „N-a văzut stopul și nici lampa cu lumină intermitentă. Nou accident la intersecția Plevnei cu Col. Buzoianu. Gravidă în 8 luni transportată la spital

  • Sa se aplice pe partea carosabila mențiunea STOP la 50 metri înainte de intersecție si in dreptul indicatorului de cedare a trecerii. La fel si la intersecția Titulescu – Democrației!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.