„N-am votat niciodată. Nu m-a convins niciunul. Dar pe el voi merge să-l votez!”


„Am observat asta. Când mă prezint cuiva din Buzău, respectivul cască ochii mari. Urmează câteva momente de liniște în care acela mă cercetează atent. Eu deja zâmbesc, respectivul realizează diferența de fizionomie și că e doar o potrivire de nume”.

Sunt cuvintele omonimului primarului Buzăului. Cu diferența că pe edil îl cheamă C-tin Toma, iar pe tiz Toma Constantin.

În plus, dacă primarul are 59 de ani, omonimul său e mai tânăr. Are doar 42 de ani.

„E posibil să mă știe și el pe mine. Am fost coleg de clasă, la Economic, cu sora sa. În timpul liceului, făceam mici glumițe cu Elena pe seama acestui lucru. El era mai mare, deja era cunoscut ca om de afaceri în Buzău. Povestea a revenit după ce el a devenit primar al Buzăului. Se întâmplă, așa cum și dvs. domnule Tereacă ați făcut-o, ca atunci când mă prezint cel din fața mea să ciulească brusc urechile”.

Toma Constantin este născut și crescut în orașul Buzău. Este pedagog la internatul unui liceu din Buzău și se mândrește cu cele două fete, care învață bine.

După alegerile din 2016 a devenit atent și la ce face ca primar tizul său.

„E un primar bun. A făcut în ăștia doi ani, ce n-a făcut precedentul în zece. Sunt șofer, am remarcat străzile asfaltate. Locuiesc la bloc în Broșteni, mă bucur că se face acum Aleea Sporturilor. Că tot e Drăgaica acum, apreciez și că a reușit să repună acest brand al Buzăului pe picioare. E o idee bună, ținerea acestor concerte a readus lumea la Drăgaica”.

În fața reporterului, Toma Constantin i-a promis ceva lui C-tin Toma:

„Vă rog să mă credeți că până acum n-am mers niciodată la vot. Nu m-a convins niciunul, n-am votat pe nimeni. Ba da, era să uit, o singură dată. Când eram în armată, în 96, ne-au dus pe toți la vot. Dar m-am distrat, am pus ștampila pe toți. E, acum, la viitoarele alegeri, voi merge să-l votez pe Toma ca primar. Nu trebuie să facă nimic deosebit. Doar să continue în aceeași notă ca și până acum. Să nu renunțe la planurile sale, la ritmul său de lucru. Să nu se lase influențat de partid, să fie la fel de serios și muncitor ca până acum”.

Altfel, Toma Constantin trăiește în aceste zile o mare bucurie după o surpriză plăcută pe care i-a făcut-o fata sa de 16 ani, elevă la Hasdeu. Despre acest lucru, în articolul de mâine.

Citește și articolul: Omul legii era și el un biet găinar. Agentul L. Ștefan a fost prins în timp ce lua șpagă. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „„N-am votat niciodată. Nu m-a convins niciunul. Dar pe el voi merge să-l votez!”

 • Adica mama primarului a avut copii la pensie?
  Ca inteleg ca e diferenta uriasa intre el si sora sa ca varsta.

  Nici nu stiam ca vreuna din fiicele primarului e minora, ca arata toate ca si cum ar avea vreo 30 de ani.
  Nici nu m-as fi asteptat sa fi facut liceul altundeva decat la Hasdeu, ca e liceul de partid.

  Răspunde
 • O mizerie de articol!!!

  p.s. o sa postez comentariul pana nu o sa-l mai stergi, sunt curios care renunta primul

  daca nu-ti convine ce postez sau te simti lezat, blocheaza-mi IP-ul, da-ma in judecata sau intreprinde orice actiune legala crezi tu dar nu-mi ingradi dreptul la libera exprimare.

  Răspunde
 • Într-adevăr . Să continue în aceeași notă ca și până acum .

  Răspunde
 • Domnule Constantin Toma…un comentariu. Sa nu se lase influentat de partid…domnul primar a fost alaturi si impreuna cu domnul Țepelus, directorul adjunct al prestigiosului colegiu unde se formeaza fiica dvs. la mitingul lui Dragnea din piata Victoriei. Restul…este tacere domnule Auras Tereaca!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.