„N-am vrut să-i dau foc, n-am știut ce fac”. Ce le solicită Cosmin Dan judecătorilor

Nu e nicio surpriză, Cosmin Dan încearcă să-și salveze pielea.

Ieri a avut loc primul termen al procesului în care procurorii îl acuză de omor calificat (15-25 de ani sau închisoare pe viață).

Conform Campus TV – CLICK AICI – Cosmin Dan și avocatul său vor solicita judecătorilor schimbarea încadrării de la omor calificat în ucidere din culpă. Pe înțelesul tuturor, Cosmin Dan va încerca să-i convingă pe magistrați că n-a vrut s-o omoare pe Valentina. Că n-a știut ce face și că incendierea ei a fost un accident.

Conform codului penal, uciderea din culpă se pedepsește doar cu 1-5 ani de închisoare. Dacă sentința e de 3 ani sau mai puțin în România se dă cu suspendare, care înseamnă o mângâiere pe creștet a inculpatului de către judecători cu rugămintea „ai grijă să nu mai faci!”.

Despre încercarea lui Cosmin Dan de a scăpa ieftin, buzoienii.ro a scris mai demult.

„Eram băut și drogat! N-am știut ce fac! Iertați-mă. Îmi pare rău”

Asta le va spune Cosmin Dan judecătorilor. În ajutorul său stau mărturiile prietenilor. Conform acestora, Cosmin Dan a băut înainte whiskey și a prizat în club două liniuțe de cocaină.

În plus, pe drumul din clubul BOA din București spre Buzău, Cosmin Dan a mai tras o dușcă-două de whiskey, așa cum s-a scris în rechizitoriu.

Prezența alcoolului și a cocainei a fost relevată și de probele de sânge luate imediat după arestare. În avantajul inculpatului.

Rămâne de văzut, la proces, în ce măsură Cosmin Dan și avocatul său vor reuși să-i convingă pe judecători de inconștiența sa.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„N-am vrut să-i dau foc, n-am știut ce fac”. Ce le solicită Cosmin Dan judecătorilor

 • Domnule Cosmin Dan, eu regret foarte mult ca a fost scoasa din Codul Penal pedeapsa cu moartea. Unul ca tine, asta merita:pedeapsa cu moartea! Iar cei care tia-au fost complici la faradelege sa primeasca atat pedeapsa justitiei,cat si pedeapsa divina.

 • Domnule Tereaca,te rog foarte mult sa nu mai modifici postarile trimise de cititori.Cum crezi tu ca eu as putea sa ii zic om acestui individ turbat ? Sa iti fie rusine!

 • Dnă Viespe, fără insulte, vă rog. Înțepăturile sunt acceptate.

 • La puscarie pe viata,si gata .Si are acolo timp suficient sa regrete.

 • Bravo domnule Auras Tereaca , ma bucur măcar ca atenționezi lumea la limbaj ! Trebuie sa vorbim frumos indiferent pe cine urâm, tine de respectul față de noi .

 • Deci daca esti baut si drogat, poti omori pe cine vrei ca nu patesti nimic ! Instanta te va lasa in pace, ca doar alcoolul si cocaina sunt circumstante atenuante ! Bine de stiut asta !

 • Imi si imaginez cum era turbat si dadea cu benzina pe saraca fata, apoi intr-un delir hollywoodian a aruncat bricheta cu incetinitorul spre ea prin aer …. !
  Fara mila !!!! Pedeapsa cu moartea ar trebui sa fie una: cu aceeasi metoda prin care a murit victima, in fiecare caz !

 • Bine punctat, dl.” Un cetățean netvos”.
  De când alcool-ul si/sau cocaină pot fi prezentate ca circumstante atenuante?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.