„N-are nimeni curaj să locuiască aici”

La prima impresie n-ar părea, dar este pe locul 1 în topul celor mai periculoase case pentru locuit din mun. Buzău.

Care e motivul ?

„Nu trec două trei săptămâni și se aude iar poc. Ce să fie ? O nouă mașină s-a înfipt în casa noastră. N-are nimeni curaj să locuiască în partea asta de casă. Oricând riști să te trezești cu o mașină peste tine. De-asta am dat spre închiriere camera asta, iar intrarea principală am zidit-o”, ni s-a destăinuit proprietarul.

Semafor ?

Pentru a feri casa de pe colț (intersecție Col. Buzoianu cu Plevnei) de noi lovituri, dar și pentru a se evita accidentele dese din zonă se propune înființarea unui semafor.

Deși valorile de trafic n-ar necesita un semafor, acesta pare să fie singura soluție pentru a reduce/elimina accidentele.

Limitatorul de viteză, stopul și lampa cu lumină galbenă intermitentă se dovedesc a nu fi suficiente.

Un nou accident la intersecția străzilor Col. Buzoianu și Plevnei a avut loc ieri, vina aparținându-i unei șoferițe de 28 de ani (CLICK AICI).

Cu nici două săptămâni în urmă o altă șoferiță (foto, vorbind la telefon) n-a simțit limitatorul și n-a văzut nici stopul ori lampa.

A nu se crede că șoferițele sunt mai neatente decât șoferii. Din lipsă de timp, reporterul n-a mai căutat prin arhiva buzoienii.ro și isprăvile domnilor din această intersecție. De aceea s-au postat doar ultimele două cazuri.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „„N-are nimeni curaj să locuiască aici”

  • Se impune altceva ,pentru a nu îngreuna circulația cu un semafor (pe Col. Buzoianu traficul este mai mare) eu propun o bariera(poate chiar se vede pana la urma de către șoferi ,șoferițe in special și chiar nu sunt misogin,doar obiectiv) cu senzor de prezenta a unei mașini la un metru distanță de bariera.Cred ca aceasta varianta este mai buna decât semaforul care ar fi o piedica cumva și nicidecum ceva mai vizibil (este deja unul cu intermitenta de culoare Galbena) Se apropie mașina (șoferul vede bariera,speram),la un metru de bariera intra senzorul de prezenta,ridica bariera și șoferul intra încet in intersecție .

  • M-a amuzat această parte din comentariul dvs: „șoferul vede bariera,sperăm..”

  • Sa scoata astia, domle, armata!

  • Daca vrei sa rada si aia din Zimbabwe de noi, da, e buna si o bariera. Problema e la aia care dau permise, insa.

  • Nu e mai simplu sa se amplaseze niste stalpi din aceia bine infipti in pamant care sa impiedice masinile sa intre pe trotuar si in casa, protejand astfel atat pietonii cat si casa?
    Faptul ca pun semafor nu va rezolva nimic, cum nu respectau regulile de circulatie pana acum nu o sa respecte nici daca mai pun un bec in plus adica un semafor.

  • Eu zic ca ar fi bine ca segmentul străzii Plevnei cuprins între strada Col I Buzoianul și bd Gării sa fie cu sens unic dinspre strada Col I Buzoianu catre bd Gării. Totuși, în acest caz, sa speram ca vor opri la STOP, în intersecția cu bd Gării.
    Lasand gluma de o parte, intersecția respectiva este foarte presemnalizata și semnalizata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.