„N-are trotuare, iluminat, utilități”. Cum a răspuns Apostu

Fostul prefect, Silviu Iordache, șef la USR Buzău, a postat zilele trecute pe facebook un material video în care critică starea șoselei spre Spătaru (redenumită Calea București).


Liderului USR Buzău i-a răspuns, prompt, viceprimarul Ionuț Apostu:

Postarea lui Silviu Iordache a strâns peste o sută de comentarii (diverse).

Unii au enumerat străzile nereparate încă de administrația Toma, alții, dimpotrivă, i-au reproșat fostului prefect că n-a mers și pe una multele străzi, mai mici ori mai mari, recent reabilitate.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„N-are trotuare, iluminat, utilități”. Cum a răspuns Apostu

 • Nu este nicio contră. Fostul prefect are dreptate. Șoseaua Spătaru, actuala Calea București, arată jalnic. Asfaltul este denivelat, trotuarele lipsesc, marcajul lipsește, iluminat public nu există, iar circulația se desfășoară pe o singură bandă pe sens, ca odinioară. Toma este primar de vreo 6 ani, deci, avea timp să facă ceva și pe această arteră rutieră dacă dorea. S-a mulțumit să schimbe denumirea obligând astfel toate firmele din zonă să își schimbe documentele, să cheltuie bani degeaba.
  Cred că PSD ne vrea proști în Buzău…

  Răspunde
 • Du.te bai Tereaca cu vrăjelile asta….pentru indicatorii tehnico -economici ,plus PUZ . a indicat Toma și pentru cartierul vizavi de Broșteni în spatele Penny..și nu s.a întâmplat nimic…..ești și tu o oaie la fel ca noi…

  Răspunde
 • de ce nu e TransBus spre Spataru, Costesti,Gheraseni ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.