N-au bătut degeaba 1200 de kilometri!

Șase sute de kilometri dus și șase sute de kilometri întors.

E distanța parcursă de rugbiștii buzoieni pentru meciul din etapa a doua de la Arad.

Drumul lung n-a fost, din fericire, bătut degeaba. SCM Gloria Buzău a câștigat partida încheiată în urmă cu câteva minute cu 36-17. Vremea a fost rece, dar în timpul meciului n-a plouat.

Buzoienii n-au avut nicio emoție, diferența de valoare a fost evidentă. La pauză, buzoienii au intrat cu un avantaj uriaș: 24-0!

„N-am pe cine să remarc, toată echipa a jucat bine. În total am reușit șase eseuri. Scorul putea fi și mai mare, dar mai important pentru noi a fost să rulăm tot lotul deplasat. Au jucat și tinerii din Buzău pe care noi îi pregătim atent pentru a deveni titulari în viitor”, ne-a spus președinte Vasile Niță.

Cele șase eseuri ale buzoienilor au fost reușite de Neacșu 2, Bâsceanu, Deaconescu, C-tin și Țăranu. Uvertura Nițu a reușit două transformări, iar Bâsceanu una.

Citește și articolul: Bravo fetelor! Victorie cu 10 goluri diferență în derby ! Romeo Ilie: „Am vrut să le dăm multe”

Echipa antrenată de Costică Merșoiu are maximum de puncte, 10, după primele două etape și privește cu optimism spre meciul de sâmbăta viitoare de la Buzău cu Suceava. Apoi, „stejarii” vor avea cel mai greu meci al anului, în deplasare cu Năvodari.

Iată primul XV, dar și rezervelor folosite azi de antrenorul Costică Merșoiu.

SCM Gloria Buzău: Baraulea, Deaconescu, Moise – Boțan, Tatu – Bulearcă, Coșereanu, Baboiu – Cocârlă, Nițu – Cârlescu, Neacșu, Iordan, C-tin – Bâsceanu.

După pauză au mai intrat: Trifan, Sandu, Grigore, Spătărescu, Dogaru, Mănicu, Boian, Țăranu.  

Citește și articolul: Revin autobuzele cu burduf în Buzău ? Iată răspunsul primarului Toma

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.