N-au rezistat decât 15 zile! Șoferii se bucură!

Ceea ce vedeți dvs. în imaginile din acest articol sunt camerele pentru rovignetă de pe E85 din localitatea buzoiană Poșta Câlnău.

Acestea au fost puse la pământ cu câteva minute în urmă de un șofer care a scăpat jeep-ul de sub control.

Nici dacă și-ar fi dorit n-ar fi reușit lovitură atât de precisă, întrucât înainte de a secera consola pe care erau fixate camerele șoferul a distrus cu al său Rover Discovery parapetul de protecție.

Camerele de pe sensul Buzău – Rm. Sărat n-au rezistat așa-dar decât 15 zile. Au fost mutate aici la ieșirea din Poșta Câlnău către Rm. Sărat de pe podul de la Mărăcineni pe 21 decembrie.

Evident că șoferii citesc știrile despre acest subiect cu bucurie, întrucât va dura probabil în jur de două săptămâni până când vor fi reparate stricăciunile.

Iată mai jos o galerie foto de la locul accidentului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  STRIGĂTOR LA CER! Iată care e pensia medie a judecătorilor și procurorilorCLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „N-au rezistat decât 15 zile! Șoferii se bucură!

  • Auraș, nu este normal să faci o știre din asta. Nu este normal ca din necazul unui om bolnav, beat, neatent la volan ș.a.md. să faci o știre. Sunt greșeli cu evenimente sau fără evenimente. Mai de grabă te-ai axa pe lucrurile frumoase din școli, grădinițe, fabrici, ai pune în valoare oamenii care produc plus valoare pentru comunitate, tineri de succes decât de accidente. ACCIDENTE SE PRODUC PESTE TOT ÎN LUME!!! NUMAI VINDE DUREREA OAMENILOR!!! Vinde ce este frumos și interesant pentru comunitate. Ai făcut un reportaj despre tradițiile și obiceiurile județului nostru de Crăciun? Te-ai implicat efectiv cu reportaje depre ajutoarele date de cei avuți către cei amărâți? Tu știi să dai bine pentru putere iar accidente să le promoveze cât se poate. ACCIDENTE VOR FI ÎNTOTDEAUNA!!! Fii mai rezonabil și încearcă să spui despre putere și opoziție ce face fiecare bine și rău. Ca sfat de la un om trecut de o anumită vârstă… Intră în arhive și spune-i comunității despre istoria orașului. Despre valorile comunității numai veni cu nimicuri! Moartea sau accidentul unei ființe este o durere. NUMAI PROMOVA DUREREA ȘI MOARTEA OAMENILOR.

  • Eu unul din astea vreau sa vad mai des in presa… adevaruri zilnice, nu musamalizari si bagari sub pres, pe motiv ca si betivul e om si hotul e om si nu trebuie sa afle lumea ca e si criminal. Nu cred ca vrea nimeni sa vada advertoriale cu pupaturi in fund cum vrei tu.
    Dar daca tu te simti, poate ar fi cazul sa nu mai conduci beat sau cu viteza, si asa nu o sa apari nicaieri, e foarte simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.