„Ne-a lăsat un bilet și a plecat!” Update. Ce vrea Diana

Disperare pentru părinții unei tinere de 20 de ani din Rm. Sărat.

Diana Potârniche a plecat de acasă după ce le-a lăsat părinților un bilet în care și-a cerut scuze că i-a dezamăgit și că pleacă să-și facă o viață mai bună.

Părinții au contactat poliția, iar Diana a fost dată în urmărire generală – existând temerea că fata ar putea fi victima unei infracțiuni.

UPDATE. Polițiștii buzoieni au reușit să dea de urma Dianei în această seară. Au găsit-o, dar aceasta i-a anunțat pe oamenii legii că nu dorește să se întoarcă acasă și nici să fie dezvăluită locația în care se află. Tânăra de 20 de ani a anunțat și că nu este victima vreunei infracțiuni.

IPJ Buzău: „Mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat și ne-au sprijinit în activitățile de căutare”.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„Ne-a lăsat un bilet și a plecat!” Update. Ce vrea Diana

 • Corect ar fi ca Poliția să trimită o facturică către părinți, care să conțină cheltuielile cu căutarea celei care a plecat după o viață mai bună. Să vadă și ei că o viață mai bună costă!

  Răspunde
 • I-au dat in „clocot” hormonii si acestei „frumusele”? Poate ii gaseste si asteia un proxenet, un „loc de munca” in care „…sa-si faca o viata mai buna….”, prin bordelurile din Italia,Spania,Germania.

  Răspunde
 • Părinții ei chiar s-au comportat urât cu ea. Mai bine că a plecat.

  Răspunde
 • Fata este bine mersi. A fost găsită imediat de polițiști, dar, conform procedurilor, aceasta nu a dorit comunicarea adresei unde locuiește către părinți, deoarece este majoră.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.