Ne-am înșelat. Cum arată zona după o lună

Așa au arătat – cum se vede în fotografia de mai sus – parcarea și intersecția din Bariera Ploiești luna trecută, la inaugurarea noului LIDL.

Se punea atunci, după prima zi, problema înființării unui giratoriu pentru a reduce blocajul apărut dinspre LIDL.

Iată – mai jos – cum arata azi, la 17.30, atât parcarea LIDL, cât și intersecția:

Cu doar câteva mașini în parcarea LIDL și cu benzile dinspre magazin libere.

Concluzii:

*Lumea a venit la LIDL pe 11 iulie în număr atât de mare doar din curiozitate. Probabil și pe fondul promovării intense a evenimentului pe site-urile locale de știri

*Nu e nevoie de nicio modificare a intersecției din pricina LIDL.

*Buzoienii, destul de mulți, printre care și reporterul buzoienii.ro, s-au înșelat. LIDL are clienți, dar nu de speriat (așa cum a fost în prima zi) cât să fie necesară modificarea tramei stradale.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

16 comentarii la „Ne-am înșelat. Cum arată zona după o lună

 • Tocmai lipsa unui rond sau o intrare mai ușoară îi face pe cumpărători să nu se ducă cu mașinile.

 • Iesirea de la magazin direct in intersectie, neavand banda de intrare si iesire diferite este total aiurea, daca nu observati asta atunci nu va mirați de ce nu intra mulți cu masina acolo. Kaufland a fost mai inspirat si giratoriu s.a facut in dreptul lor

 • Cum sa nu fie goala parcarea,cine e nebun sa intorca in rondul de la patinuar sa vina sa faca cumparaturile de la LiDL? Le face de la kaufland,normal.concurenta neloiala cu sprijinul autoritatilor

 • Greșești ,Ilie Stan ! Talentul nu poate fi ținut în frâu ! Asa a procedat și Angelo Niculescu cu Dobrin in Mexic și a regretat până a murit !

 • La ora din zi la care a fost surprinsa imaginea cu LIDL, prezenta este asemanatoare si la celelalte supermarketuri din oras.

 • Numai tu Tereaca,cat de mult ai promovat acest brand
  In loc sa promovezi produse si negustori conationali tu nu stii decat ldl,kaufland si mall-ul de se construieste in preajma avionului ăla

 • Alexx, intoarce-te in Evul Mediu, doar acolo mai gasesti conationali cu magazine.
  Lidl si Kaufland au acelasi proprietar, deci nu este concurenta neloiala 🙂

 • Nu e nici o concurenta neloiala, atat Lidl cat si Kaufland apartin aceluiasi patron, deci nu e vorba de nici o concurenta, banul tot in acelasi buzunar ajunge indiferent in care din cele doua magazine cumperi.

 • Bine macar ca n-au apucat sa faca idiotenia aia pe care o cerea Lidl acolo.
  E foarte bine cum e acum, nu trebuie modificat nimic, orice modificare va aduce haos degeaba.

 • Eu am spus de prima data ca nu este nevoie de un rond acolo si am votat cu Nu la sondaj!

 • Te rog sa faci aceeasi fotografie intre 11:00 si 16:30! oriunde in lumea asta, unde a fost inlocuit semaforul cu sens giratoriu, a imbunatatit traficul!diferenta intre kaufland si lidl este simpla, unii dau si altii nu!vezi inaugurarile celor doua magazine!

 • Pai este bine. Flori, sensuri giratorii ,cai rulare cu fotografii, ceva asfaltari mai putin trotoarele,nimic despre iarna care vine, nu blocuri reabilitate, haos ca se schimba conducte ,locuri de parcare cu dedicatie, 1000 de banci care vorba lu’ Nenea Iancu 2 la primarie,2 la prefectura etc,un canal care nu stim cui ii trebuie ,in rest caldura mare Mon Primar

 • Mosescu, faci degeaba fotografie in intervalul ala ca tot aia e, zilnic in intervalul ala nu o sa vezi mai mult de 20 de masini in parcare, din care cateva cred ca sunt ale angajatilor ca le vad mereu parcate acolo ca ma duc destul de des pe acolo.
  Un giratoriu acolo mai mult incurca, atat traficul cu automobile cat si traficul pietonal si va genera accidente.

 • V-am spus de la inceput ca acest supermarket LIDL nu isi are rostul intr-un loc si asa supraaglomerat cu tot felul de magazine.Singura solutie – la care am si facut referire -ramane ca acest LIDL sa devina (sa se transforme) intr-un centru en-gros de tipul GLOBAL .Va avea mult mai multi clienti si o rentabilitate buna.Eu pot paria ca asa va fi.Dar,cineva trebuie sa mai si gandeasca atunci cand face un lucru.

 • Este demonstrat ca rondul este cel mai bun!!!!!!! Tot vestul europei este plin de ronduri! Astia care spuneti ca nu e bun, aveti permis? Dupa mine as face tot unirii numai ronduri…dar mai bine cu semafor, mai o firma care asigura mentenanta, mai schimba un bec, mai fac un ban cinstit…….

 • Jean, tu cred ca esti politist si iti freci mainile la gandul ca vei putea incasa spagi de la soferii ce se vor tampona in giratorii si vor dori sa isi repare gratis masina.
  Giratoriile sunt un nonsens, in special in intersectii circulate, sunt primul generator de accidente din lume si de abuzuri si nedreptati, deoarece nu poate exista o procedura clara si obiectiva prin care sa stabilesti vinovatiile cum e in intersectiile semaforizate. In giratorii cine da spaga la agent ala e scos nevinovat ca sa isi poata repara gratis masina iar celalalt e abuzat si nedreptatit.
  Alte tari au inceput sa realizeze ca e o prostie giratoriul si nu le mai lasa decat prin zone rezidentiale unde traficul e inexistent, doar cei ce locuiesc in cartier trecand pe acolo, restul neavand de ce sa tranziteze zona pentru ca nu face legatura cu nimic, fiind practic niste fundaturi, tocmai ca sa se evite traficul de tranzit prin acele zone.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.