„Ne-am ținut de cuvânt! S-a redeschis după cinci luni!” (P)

Așa cum am anunțat în urmă cu puțin timp la conferința comună a Alianței PSD – Pro Buzău, când atât reprezentanții noștri cât și cei ai aliaților noștri au declarat că vom face toate demersurile pentru redeschiderea Policlinicii din Rm. Sărat, acum acest lucru este o realitate. Unitatea sanitară și-a deschis larg porțile, ca un prim act de normalitate privind activitatea medicală din municipiu!

          Asta după cinci luni în care râmnicenii au fost privați de serviciile medicale oferite de Spitalul Municipal și Ambulatoriul de Specialitate, urmare a deciziilor luate la nivel central pentru combaterea pandemiei cu COVID 19.  Redeschiderea policlinicii a adus un pic de liniște printre râmniceni, iar pacienții pot beneficia din nou de atenția medicilor, fără teama de a fi refuzați.

          În acest sens, atât noi, de la PRO România, prin președintele Felix Rache, cât și primarul municipiului Rm. Sărat le mulțumim, în numele râmnicenilor, celor care au făcut posibil acest lucru, managerului, directorului medical și celorlalți membri ai Comitetului Director, pentru implicare și asumarea acestui demers.

          De asemenea, le mulțumim pe această cale, în egală măsură, și celor care prin activitatea ce o vor desfășura vor veni în întâmpinarea pacienților, asigurându-le nevoile medicale!

          Și nu în ultimul rând, consecvenți crezului nostru, că nevoile semenilor sunt mai presus de orice, împreună cu partenerii noștri, vom continua să facem demersurile necesare pentru a redeschide Spitalul Municipal, acesta fiind obiectivul principal în următoarele două luni!

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.