„Ne-au blocat numărul de telefon!”| 16 mii de vizualizări într-o zi!

Buzoienii.ro a publicat ieri la prânz anunțul unei firme de pâine și biscuți din Târgoviște care caută 50 de angajați pentru noua fabrică de la Buzău.

Articolul a fost deschis de 16 mii de ori în 24 de ore, iar mii de telefoane s-au dat de la Buzău pe numărul de fix 0245.216.008 al firmei dâmbovițene.

„Efectiv ne-a blocat telefonul. De ieri sună în continuu. Ne cerem scuze buzoienilor care nu ne-au putut contacta. De aceea venim în întâmpinarea dvs. cu această adresă de mail, recrutare.db@velrom.ro, unde buzoienii pot trimite CV-uri cu specificarea poziției pentru care aplică” – Carmen Mihai, director Resurse Umane al firmei Velrom.

De ce e o PROBLEMĂ

Un asemenea interes pentru un anunț de angajare se traduce prin faptul că există mii de buzoieni (1) fie fără locuri de muncă (și probabil disperați din această cauză), (2) fie nemulțumiți de actualul job.

Există și posibilitatea să fi fost băgate în joc și sutele/miile de asistați social buni de muncă cărora AJOFM Buzău le-a tăiat ori urmează să le anuleze indemnizațiile (CLICK AICI).

OPINIE. Ce pot face autoritățile

Să înceapă a reduce din restricțiile anti-Covid care duc la concedieri, limitări sau chiar închideri de afaceri. Sunt mii de buzoieni pentru care riscul mai acut e să nu aibă ce pune pe masă (copiilor), decât cel al infectării Covid.

Utile ar fi probabil și crearea de facilități (suplimentare) pentru firmele care fac angajări în această perioadă.

De asemenea, trebuie redusă birocrația, iar lucrările primăriilor din județ (drumuri, clădiri, conducte, poduri, etc.) să ajungă mai repede în execuție (către firmele locale).

Citește și:

loading...

Un comentariu la „„Ne-au blocat numărul de telefon!”| 16 mii de vizualizări într-o zi!

  • Pariez pe oricat ca pe astia nu ia sunat nici dracu si isi dau aere poate asa gasesc fraieri .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.