Ne-au fost trimise în această seară. „E deranjant, ce se poate face?”

Situație deranjantă azi pentru buzoienii de la bloc – racordați la sistemul centralizat de încălzire.

Aceștia au fost/sunt obligați să stea cu geamurile deschise din cauza căldurii degajate de calorifere.

Chiar dacă afară a fost azi destul de cald – caloriferele din apartamentele buzoienilor au fost fierbinți.

O familie de buzoieni branșați la RAM, chinuită de căldura din casă, ne-a trimis în urmă cu câteva minute două fotografii și un mesaj.

Se poate observa că aceștia stau cu ușile și geamurile de la balcon deschise pentru a nu se „coace” în casă.

„Locuințele racordate la rețeaua centralizată sunt pur și simplu bombardate cu agent termic în condițiile în care temperatura de afară atinge 20 de grade celsius. Am dori explicații din partea celor responsabili. Ni se pare inadmisibil să ne „coacem” în casă, în asemenea condiții. Vă mulțumim!”, au scris aceștia către buzoienii.ro.

O soluție – mai rapidă – le oferim noi consumatorilor.

Până cei de la RAM vor reduce temperatura agentului termic (lucru care nu le convine, ei ce vor mai vinde ?), locatarii din bloc au posibilitatea de a-l ruga pe șeful de scară să învârtă până spre închidere robinetul de la intrarea în bloc.

În acest fel – cu mai puțin sau deloc agent termic – se vor diminua și facturile pe luna martie.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: „Se uită la filme porno și își face treaba manuală…”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

9 comentarii la „Ne-au fost trimise în această seară. „E deranjant, ce se poate face?”

 • Niste hoti cei de la RAM.le.e frica de faliment.asa suntem noi romanii prosti ca mai ramanem bransati.sa se.inchida o data gaura asta neagra a Primariei.

  Răspunde
 • Oamenii astia nu stiu sa foloseasca robinetii de la calorifere?
  Sau e mai simplu sa risipeasca caldura si sa deschida geamurile, ca apoi sa se vaite ca sunt facturile prea mari din cauza ca fac ei risipa.

  Răspunde
 • Domnule Anonim ,spui niste aberatii cat casa ! si daca inchid caloriferul din casa vine mai putin de plata ?????? ,trebuie inchis la baza blocului ,dar vorbim sa ne aflam in treaba ca de obicei .
  mai studiaza

  Răspunde
 • Chiar daca inchizi caloriferul tot platesti .sa opreasca RAM caldura de tot.platim sume astronomice degeaba.

  Răspunde
 • Din câte știu, din păcate se pare că nu este permisă închiderea robinetului general din subsolul blocului, pe timpul sezonului de distribuire a agentului termic pentru încălzire în sistem centralizat, adică între 01 noiembrie și 31 martie. Înainte și după acest interval de timp, este posibilă închiderea robinetului, dar numai cu acordul proprietarilor, pe bază de tabel cu semnături, avizat de asociația de proprietari. Cel mai bine ar fi ca fiecare să-și evalueze situația financiară și sa se gândească cât mai serios la o debranșare concomitent cu instalarea unei centrale termice de apartament. Băncile încă nu au majorat dobânzile la împrumuturi…

  Răspunde
 • Dacă nu vreți să vă fie frig când afară e frig și cald când afară e cald și mai ales să nu fiți mereu arși la buzunare eliberați-vă de sub sistemul mafiot inventat de Boșcodeală care v-a înjugat la cheremul Eogen, Ecogen Term, Ram, cărora le-a cedat moca CET- Buzău.

  Răspunde
 • Pixelul avertizor
  Ai dreptate !!! ” Eliberați-vă de sub sistemul mafiot inventat de Boșcodeală ” si muriti in casa de frig pe legislatura lui Toma. Din fericire normele Uniunii Europene nu sunt pro centrale, chiar daca ati avut bani din spagi, furtisaguri sa luati centrale o sa fiti pusi la taxe grele cand normele europene se vor aplica. Si atunci vor cele ceilalti daune ca ii intoxicati cu noxele voastre !

  Răspunde
 • Asa e, ati vrut sa fiti mai cu mot, sa demonstrati ca aveti bani de centrale, cereti bani pentru tevile din apartamente… stati sa vedeti cand se va invarti roate si o sa cerem noi ceilalti bani pentru noxe sau cand veti sari in aer cu centralele voastre…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.