„Ne-au notificat că pe 17 august opresc furnizarea”

Cursă contra-cronometru a RAM Buzău pentru a reuși să nu-și lase clienții fără apă caldă.

Situația de acum seamănă oarecum cu cea din aprilie când Ecogen a întrerupt furnizarea căldurii din calorifere. Doar că de această dată, Ecogen nu va mai trimite pe țeavă apa caldă menajeră.

„Da, Ecogen ne-a notificat că pe data de 17 august, pică sâmbăta, va întrerupe furnizarea apei calde. Asta, deși suntem cu plățile la zi. Din fericire, situația de acum ne prinde oarecum pregătiți. Lucrăm intens atât la cazan, cât și la țeava de 400 mm de la cazan până la conducta magistrală. Noi estimăm ca la data de 19 august, maximum, să fim gata și livrăm apă caldă produsă de RAM”, a anunțat azi Aurel Gubandru.

Acesta e cazanul care va furniza apă caldă buzoienilor

Directorul RAM Buzău susține că se fac eforturi ca lucrările la cazan și la țeavă să fie terminate mai devreme de 19 august pentru a nu exista nicio zi fără apă caldă.

„Am luat doi sudori de la Compania de Apă, se lucrează zece ore pe zi la sudarea țevilor, chiar și sâmbăta. Mâine sperăm să putem aduce și furnalul pentru cazan”, a adăugat Gubandru.

Ecogen – firma privată care a furnizat apă caldă buzoienilor în ultimii zece ani – urmează a se închide. Marea provocare pentru RAM Buzău e să pună la punct până în octombrie sistemul propriu de asigurare a căldurii din calorifere. CLICK AICI pt. mai multe detalii.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Ne-au notificat că pe 17 august opresc furnizarea”

  • Pai mai domnule Treaca in titlu spui ca vor opri 2 zile , care e adevarul ? 2 zile sau definitiv , ai putea fi mai concret ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.