„Ne dorim ca buzoienii să umple sala”. Iată programul

Azi se dă startul celui mai important eveniment cultural anual de la Buzău.

E vorba de festivalul de teatru „Buzău, iubește teatrul”, un festin cultural care-i va alinta pe buzoieni timp de opt zile.

„Ne dorim ca buzoienii să umple sale. De aceea, am ținut ca prețul biletelor să fie accesibile tuturor. 35 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru elevi”, a anunțat Gina Chivulescu, managerul teatrului buzoian.

„Festivalul e finanțat ca de obiceui de CJ Buzău. O veste bună e că de această dată avem și sponsori importanți, care au venit din proprie inițiativă. Festivalul e un brand, iar firmele doresc să-și asocieze numele cu noi” – Gina Chivulescu, manager

Ora de începere și cele opt piese din concurs sunt prezentate în afișul de mai jos. Pentru cei mici, în fiecare zi, de la ora 16.00, vor fi reprezentații ale Teatrului Municipal de Marionete de la Chișinău. Înainte de spectacole, în foaier, publicul va putea admira o expoziția de costume de musical.

Piesa de azi, de debut, „Fata Morgana” a fost pusă în scenă de Teatrul Dramaturgilor Români. Vezi mai jos un trailer al acestei piese.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.