Nea Mitică a amenințat că se aruncă de la etajul 9

Singurătatea și necazurile l-au adus într-o situație disperată pe Dumitru Chiriță, un pensionar de 67 de ani.

Pe fondul consumului de alcool, Nea Mitică – așa cum îi spun vecinii – a sunat azi la 112 amenințând că se va arunca în gol de la etajul 9 al blocului de garsoniere din fața Crângului.

Echipaje de la ISU, Poliție și Ambulanță au fost puse pe jar de posibilul sinucigaș care locuiește singur după decesul soției

Fiica și ginerele, dar și polițiștii au bătut la ușa bărbatului zeci de minute și au încercat să-l convingă să deschidă ușa.

Până la urmă, a fost spartă ușa, iar bărbatul a fost preluat de forțele de ordine.

Va ajunge în această seară la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, acolo unde a mai fost în ultima perioadă, afectat fiind după decesul soției.

loading...

2 comentarii la „Nea Mitică a amenințat că se aruncă de la etajul 9

  • …”…negociatorii au reușit să -l determine pe bărbat să deschidă ușa…”….scrie reporter.buzoian !…a fost sau nu a fost spartă ușa?…. care dintre situri dezinformați?….
    …oricum nen’tu mitică e caz pierdut !….

    Răspunde
  • A vrut sa faca oleaca de spectacol, in a doua zi de Craciun. Daca chiar avea de gand sa se omoare, se omora, fara sa mai anunte pe nimeni. Deci astia care anunta vor mai mult sa impresioneze. Iar pericolul in astfel de cazuri nu e ca se omoara niste nebuni (sa se omoare, daca asta vor), ci ca ii pot aduce in stare de soc pe simplii trecatori/martori (mai ales daca sunt si copii) care le zaresc intamplator cadavrele pe caldaram.
    Cat despre Sapoca, acest spital nu ii garanteaza recuperarea. Pt omul asta singura salvare e sa isi poata gasi o noua dragoste. Chiar daca are 67, dragostea poate veni oricand, chiar si la varste mai inaintate. Iar babute singure ca el sunt o gramada, asa ca fiica si cunoscutii sa se apuce sa-i gaseasca o babuta, doar asa il mai pot ajuta…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.