Neagu a dat vestea cea mare. Iată cine a câștigat licitația drumului cu importanță turistică

O firmă de construcții cu sediul în orașul Tr. Măgurele, jud. Teleorman, a câștigat licitația pentru refacerea drumului județean V. Vodă – Sărulești – Bisoca – Poiana Mărului.

Intrarea în comuna Bisoca

WFA Impex va fi ajutată de alte 3-4 firme (vezi mai jos tabelul cu asocierea câștigătoare), din care una tot din Teleorman, mai exact din Alexandria.

„Până la sfârșitul acestei luni vom semna contractul pentru cei 24 de km de drum care are și o importanță turistică, ținând cont de frumusețea zonei Bisoca. Va urma proiectarea, dar cu siguranță lucrările vor începe încă din acest an. Îmi cer scuze localnicilor, știu că au mers atâția ani pe un drum prost, dar acum chinul lor se va termina”, a anunțat ieri Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău.

Sunt 24,5 kilometri de drum, dar într-o zonă deluroasă, plină de pante, rampe și curbe, iar uneori pe un sol predispus alunecărilor de teren.

Valoarea estimată a lucrărilor e de 74 milioane de lei, bani alocați de Guvernul României, dar Neagu și specialiștii din CJ Buzău vor încerca să mute proiectul pe fonduri europene.

Asocierea de firme ce a câștigat licitația

De notat că în acest an se lucrează și la modernizarea drumului județean de la Mărăcineni până la V. Vodă (Podu Muncii), astfel că peste doi-trei ani se va putea ajunge în condiții din cele mai bune într-o oră din mun. Buzău până sus la Mănăstirea Poiana Mărului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Neagu a dat vestea cea mare. Iată cine a câștigat licitația drumului cu importanță turistică

 • Poate s-o gândi domnul Neagu și la DN 10, ca arată jalnic. Ce diferență între porțiunile de drum din județul Buzău și din județul Covasna, în special la granița dintre cele doua județe!

 • Câtă frumusețe există in acea zonă!
  Păcat că…nimeni nu si-a dorit sa o valorifice altfel decat prin defrisarea valorosului lemn!
  Poate in viitor,noi cei din judetul Buzau prin aceste proiecte legate de infrastructura, ne vom bucura de o Valea Slanicului la acelasi nivel cum se bucura altii de Valea Prahovei!
  Si m-as bucura si mai mult sa infloreasca turismul!
  Si aceasta zona are multe de aratat turistilor din intreaga lume!
  Domnule Neagu
  Din suflet va rog,sa faceti tot dar tot ce va sta in putere pt aceasta zona!
  Si pe viitor nu ar strica prin fondurile alea europene de miliarde de euro disponibile pt Romania,sa se asfalteze traseul Gura Teghii Lopatari! Si daca nu cer prea mult sa se faca si in judetul Buzau un Trans…cumva!trans Siriu de exemplu!
  Multumesc.toate cele bune

 • VAD CA FOARTE GREU CAT DESPRE FIRMA CARE A CASTIGAT SE STIA FOARTE BINE DE LA PRIMUL DOSAR C A SUNT CEI DIN TELEORMAN

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.