Neagu, apel către buzoieni după ce a semnat: „Vă rog să-i lăsați”

„Astăzi, am semnat Certificatul de urbanism pentru autostrada A7 – tronsoanele Ploiești – Buzău și Buzău – Focșani”, a anunțat Emanoil Neagu, președintele CJ Buzău.

Rugăminte către buzoieni

„Pentru că autostrada va tranzita teritoriul mai multor comune din județ, am transmis primăriilor să informeze cetățenii să permită accesul SC Geostud SRL la proprietățile lor pentru realizarea investigațiilor geotehnice și forajelor”, a transmis Neagu.

„Noi, autoritățile locale, am tratat cu prioritate aceste demersuri pentru că ne dorim ca și buzoienii să poată ajunge în condiții de siguranță și într-un timp cât mai scurt la București, Ploiești sau în Moldova”, a adăugat Neagu.

Pe unde va trece

Site-ul buzoienii.ro a intrat în posesia unor fotografii care prezintă traseul viitoarei autostrăzi Ploiești – Buzău – Focșani (se continuă până la Pașcani).

În primul rând, vezi foto mai jos, vor exista, în apropierea mun. Buzău, trei noduri ale autostrăzii Ploiești – Buzău – Focșani.

Unul între Spătaru și Buzău și unul la ieșire din Buzău spre Brăila, în apropiere de balastiera Scurtești (Vadu Pașii). Al treilea nod va fi la ieșirea din Vadu Pașii, pe câmp înspre Boboc (vezi foto mai jos).

Se va amenaja și un drum de legătură cu E85 (paralel cu DJ203K)

Noutăți

*Autostrada de la Ploiești se va apropia de orașul Buzău prin spatele pădurii de la Spătaru

*Nodul dintre Spătaru și Buzău este folosit pentru joncțiunea cu E85

*Se va contrui un nou pod la Vadu Pașii (în afara celui aflat acum în lucru!)

*Autostrada Ploiești Buzău se termină la ieșirea din mun. Buzău spre Brăila (în apropioere de balastiera Scurtești), unde va avea joncțiune cu drumul expres Buzău – Brăila.

*După noul pod peste râul Buzău autostrada Buzău – Focșani va trece printre satele Vadu Pașii și Scurtești (Ciocârlia).

*Autostrada Buzău – Focșani va avea un prim nod pe câmp la ieșire din satul Vadu Pașii. Va exista și un drum de legătură (paralel cu actualul Dj203 K) până aproape de Autorolla pentru joncțiunea cu E85.

*În cel mai fericit caz lucrările ar urma să înceapă în 2021.

Realizarea autostrăzii Ploiești – Buzău – Focșani – Bacău – Pașcani și a drumului expres Buzău – Brăila are efect (negativ) și asupra Centurii de Est a orașului Buzău (CLICK AICI).

loading...

7 comentarii la „Neagu, apel către buzoieni după ce a semnat: „Vă rog să-i lăsați”

  • Am trei loturi de teren traversate de autostrada . Cred ca ma imbogatesc !11300 m/p langa autostrada

  • Nu va începe în 2021, dar nici în 2022. Nu se va face nimic concret. Doar planuri, an de an, în funcție de cine este la guvernare, dar și de cât de des se schimbă puterea.
    Nu au fost în stare să facă DN-ul către Ploiești cu două benzi pe sens, în condițiile în care există deja o bandă pe sens, este spațiu destul, iar relieful nu ridică probleme. Sunt vreo 40 km de DN care trebuiau lățiti, iar sensurile despărțite prin separatoare, costurile fiind mult reduse față de construcția unei autostrăzi de la zero.

  • Dl Neagu profita de orice mica ocazie (premiere olimpici,drum Naeni) pentru a avea poza in presa; despre situatia Covid nu prea mai apar declaratii ale politicienilor locali

  • Despre situația Covid nu vă mai dați cu dorsalul de pământ că nu fac declarații politicienii, lăsați să vorbească medicii și DSP-ul care nu educă populația și nu comunică rezultatele și concluziile anchetelor epidemiologice ca să știe oamenii câți s-au infectat în mall-uri, piețe, mijloace de transport, petreceri, terase, localuri publice etc. Politicienii să vorbească despre administrație și să înceteze a mai face afaceri dubioase pe seama Covrigului.

  • Nu mai văd bine? 2021?! Poate 2121… Vin alegerile, băieți. Folositi-va creierul.

  • Rolul oamenilor politici cu functii de conducere – al nivel central si local -e foarte important in combaterea Covid, alaturi de specialisti; trebuie insa sa actioneze cu raspundere nu la modul demagogic si populist cum o faceau in aprilie ( atunci era voie la declaratii ? )

  • Don șef al CJ și Don Primarele – subțire rău investiția în dotări la ATI, mai mică decât la asfalt și mult mai mică decât la Iazul morilor. Nu credeți că este mai importanta sănătatea. De acolo o sa vina voturile in toamna. Daca nu sunt sanatosi lucratorii nema voturi. Numai cu ei sanatosi o sa puteți realiza gândurile politice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.