Neagu: „Banii îi putem folosi la altceva”

Economie de 20 de milioane de lei – peste 4 milione de euro – făcută de CJ Buzău.

E un nou succes al compartimentului de atragere a proiectelor cu fonduri europene din CJ Buzău.

„Urma să asfaltăm din fonduri proprii 8 kilometri de drum județean. De la Dedulești spre Buda, Alexandru Odobescu și granița cu județul Vrancea. Costuri, în jur de 20 de milioane de lei. Dar am reușit să prindem acest tronson din DJ 203 H într-un nou proiect cu fonduri europene. Astfel că nu mai trebuie să punem banii din bugetul CJ Buzău. Economia rezultată o vom folosi în alte proiecte, cel mai probabil tot pentru asfaltări”, a anunțat zilele trecute Emanoil Neagu, șeful CJ Buzău.

Încă o veste bună e că procedura a mers rapid, Strabag a câștigat licitația, iar lucrările de asfaltare au început deja.

Tot cu fonduri europene a fost asfaltată și bucata de 13 km din DJ203H ce pleacă de la Rm. Sărat prin Topliceni și ajunge până la ieșirea din Dedulești.

Astfel, după unirea celor două bucăți se va putea ajunge în cele mai bune condiții de la Rm. Sărat până în Vrancea la Dumitrești.

Săptămâna trecută Neagu a anunțat asfaltarea a 60 de km de drumuri județene, dar din fonduri proprii ale CJ Buzău (click AICI pentru lista exactă a drumurilor).

Citește și articolul: Unul dintre păgubiți i-a fotografiat buletinul. Dar cu poza a rămas, n-a văzut niciun leu înapoi! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.