Neagu despre o problemă mare. „Au explodat prețurile”

E o problemă mare pentru constructorii din România care au lucrări cu autoritățile publice.

Emanoil Neagu, șef CJ Buzău: „Oamenii ăștia riscă să dea faliment. Prețurile materialelor de construcții au explodat. Constructorii ies în pierdere acum, ei au câștigat licitațiile în urmă cu unu, doi, trei ani când altele erau prețurile. Trebuie neapărat făcut ceva, valorile lucrărilor trebuie urgent ajustate”.

Neagu: „Da, aproape toți constructorii care au contracte cu CJ Buzău ni s-au plâns. Ba chiar, avem unul, care efectiv nu mai vrea să lucreze. E vorba de o firmă cu care avem contract de întreținere a drumurilor dintr-o anumită zonă a județului. Bine e că în octombrie contractul se termină și, apoi, vom putea încheia alte contracte în noile condiții”.

Soluția văzută de Neagu este ajustarea valorii contractelor din PNDL și rectificarea pozitivă a bugetelor autorităților locale.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „Neagu despre o problemă mare. „Au explodat prețurile”

 • Sa taie de la capitolul ,,atenții,,

 • Ar trebui sa plateasca E. Neagu impreuna cu consilierii toate diferentele ; ei sint vinovati de aceasta situatie prin starea de lalaiala pe care au tolerat-o

 • DACA AU FRECAT MENTA DE 2 ANI SI N-AU TERMINAT LUCRARILE , CINE E VINOVAT , IN VIATA MAI SUNT SI PIERDERI , SA LE FIE INVATARE DE MINTE SA ADUCA PATRONII BANI DE ACASA , CAND CASSTIGA MILIOANE DE EURO E BINE ??

 • Pe Neagu îl doare burta de patronii puturoși care nu au fost în stare să termine lucrările la timp. Dar de faptul că avem drumuri județene neasfaltate nu îl doare burta??? De lipsa canalizării și a apei nimic???
  Neagu a fost ales de oameni degeaba!
  Tov. Neagu, faceți economii la bugetul CJ Buzău, reduceți cheltuielile, și investiți banii economisiți, în primul rând, în modernizarea drumurilor. Un drum asfaltat crește calitatea vieții.

 • In afara de shpagi si alte alea, materialele de constructii nu … ca s-au scumpit cu 10-20%, ci intre 200-300% in multe cazuri !!!!
  Deci e groasa, plangerile sunt justificate de data asta.

 • Mai dom’Neagu daca executau lucrarile la timp, nu aveau problemele astea! Asa ca las-o jos ca macane! Sa se invete minte! Cu doi muncitori si o roaba nu se fac lucrari! Ca sa nu mai spun ca-i vina dumitale ca permiti asa termene la niste lucrari de mica amploare! Vezi drumul, tot drumul Dj 203 k, un fiasco total, o catastrofa de investitie, si in sus catre Podu Muncii si in jos catre Robeasca!

 • Până la o soluție se face ce se poate, adică se sapă în drum și se pune semafor. Asta nu costa mult și se plătește. Urmare a acțiunii, vor rămâne gropi pe termen nelimitat. Firmele își iau banii pe “lucrări executate” (gropi) și restul să fie sănătoși să aștepte la semafoare pe drumuri drepte și să schimbe amortizoare la mașini până la adânci bătrâneți.

 • TURCUL PLATESTE …ADIKA IN CONTRACT ESTE UN ARTICOL SE NUMESTE ACTUALIZAREA PRETURILOR BREE DLE presedinte cj…NU LE PLINGE DE MILA CONSTRUCTORILOR….VEZI CONTRACT….BUZOIENI INSA PLATESC DIN BUGET LOCAL EGAL TAXE SI IMPOZITE SUCCES LA DECLARATION ….MON CHER VORBA LUI CONSTANTIN TANASE………………..

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.